FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, LOOK TV, TV DIGI SPORT, TV TELEKOM, GSP.RO

Gata, au început! Mutu, mesaj arogant pentru rivala FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 17:29

Adrian Mutu a deschis duelul declarațiilor încinse înaintea derby-ului cu FCSB de duminică, ora 20:30. "Briliantul" a nimerit două ținte dintr-o lovitură cu mesajul trimis astăzi.

Prin câteva cuvinte, Mutu a minimalizat campania de achiziții masivă a roș-albaștrilor, 14 achiziții în această vară, și a făcut aluzie la superioritatea dinamovistă în meciurile directe din ultimele două sezoane.

"Steaua nu s-a întărit suficient de mult încât să ne bată. Va fi un meci frumos, pe care noi îl vom câştiga", a spus Mutu pentru TV Telekom Sport.

FCSB a câștigat un singur meci din ultimele 10 dueluri directe cu marea rivală. Patru dispute au fost adjudecate de "câini", în timp ce 5 partide s-au terminat la egalitate. 

Cine va câștiga derby-ul de duminică?

FCSB
Egal
Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (174)
zecs93
zecs93  •  21 Septembrie 2017, 01:53
Postat de GrandeTorito GrandeTorito pe 20 Septembrie 2017, 20:40

In locul meciului cu Chiajna va fi transmis integral pe facebook antrenamentul condus de Miriuta :) Oricum si meciul cu Chiajna tot un fel de antrenament ar fi fost.

Ahaaaaaaaa cum ar fi fost meciurile voastre contra Viitorului de la infiintarea blatistei incoace, no ???

zecs93
zecs93  •  21 Septembrie 2017, 01:26
Postat de bufnila pe 20 Septembrie 2017, 19:18

Steaua s-a intarit, dinamo s-a odihnit. De sezoane intregi se tot odihneste ca in Europa nu joaca, pe ploaie nu joaca, maine nu se poate ca sa nu fie "baietii" prea obositi. Cand viitorul si FCSB au vrut sa fie amanat un meci pentru ca jucau in Cupele Europene nu s-a putut. Acum s-au gasit solutii. Poate e comanda de la CLuj si atunci trebuie executat. Bine ca nu-i puneti un meci FCSB-ului si sambata seara. Iar la centru oare cine vine? Kovach, Avram, Petrescu, Coltescu? Doar nu mai vine o tura Hategan, mai ales dupa ce o sa faca maine.

Da tu esti chiar *** rau amice, pai ce vina are clubu Dinamo ca a fost alerta in Romania si implicit amanarea meciului ?? Stai linistit ca dupa noi (eu unu cel putin) as fi vrut sa se joace meciu, eram sigur ca nu vine niciun uragan, doar spaima pentru fraieri !!! Daca as fi Negoita, as vrea ca maine sa se joace meciu sa pornim atat voi cat si noi cu sanse egale, sa nu mai ziceti ca am avut o zi de odihna,etc !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

179845362547264
GrandeTorito GrandeTorito  •  20 Septembrie 2017, 23:09
Postat de Danut Ognean pe 20 Septembrie 2017, 23:13

tu esti dus cu pluta titorita micsorito nanito

Hahahha... Esti si simpatic, nu doar nataru! Imi place despre tine, Danute!

Vezi toate comentariile (174)
Comentează