FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gata cu calvarul! Unul dintre cei mai buni steliști a revenit la antrenamente: "A fost greu, dar sunt pregătit să joc!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 15:21

Scos din circuit în noiembrie, în meciul pierdut de FCSB cu Astra, 0-2, sârbul Bogdan Planici a revenit la antrenamentele roș-albaștrilor din cadrul cantonamentelui din Turcia. 

”Mă simt foarte bine, am început să mă antrenez cu echipa. Glezna mea arată foarte bine. M-am antrenat în Belgrad în fiecare zi când am venit de la Bucureşti.

A fost greu. M-am antrenat singur în fiecare zi, dar acum sunt fericit că am revenit alături de echipă. Dacă antrenorul crede că trebuie să joc, voi juca. Sunt pregătit. Sunt pregătit pentru prima etapă din Liga I", a declarat Planici.

Sârbul de 25 de ani a fost achiziționat de FCSB în vara lui 2017 și a bifat nouă meciuri în campionat pentru roș-albaștri. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează