FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PARTIZAN 1-1

Gata cu experimentele la echipă » Ce a anunțat staff-ul Stelei după 1-1 cu Partizan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iulie 2015 13:18

În meciul din ultima etapă din Liga 1, 1-1 cu CFR, Rădoi a trimis în teren mai multe rezerve pentru a-i odihni pe titulari pentru meciul cu Partizan.

După 1-1 cu Partizan, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League, Massimo Pedrazzini a declarat că Steaua nu va mai trimite rezervele în meciuri din Liga 1.

"Nu ne mai permitem să mai odihnim jucători în meciurile din Liga 1 pentru că nu avem atît de mulţi fotbalişti în lot.

Noi sîntem la început de drum şi nu prea avem timp să punem lucrurile la punct pentru că jucăm din trei în trei zile", a spus Pedrazzini la conferinţa de presă de după meci, potrivit DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1429283900726653
Niculae Blaga  •  30 Iulie 2015, 19:10

BAI STAFUL FCSB DIN PACATE ESTE ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  30 Iulie 2015, 16:49
Postat de dincolodenori pe 30 Iulie 2015, 14:29

Ai mare dreptate .Macar daca s-ar vorbi de Steaua dar avem poza lui Becali peste tot ,marele strateg ,dumnezeul fotbalului si al religiei din Romania,mare ganditor si ilustru conducator ,,,vesnic amenintat de catuse ,un fariseu care se joaca cu destinele oamenilor .

Unde dre' vezi tu poza lui Becali sau vreo referire la Becali ... pe articolul asta unde faci spamming? ...:))

gerulozaurus
gerulozaurus  •  30 Iulie 2015, 14:47
Postat de Caim Emanuel pe 30 Iulie 2015, 14:38

daca au caracter merg si bat acolo, dar pana una alta nu au lasat o impresie bune aseara...stiu ce au de facut, nu au ce sa piarda , eu sper sa se califice si nu tin cu Steaua....dar ma tot uit sa vad si eu o stire despre Astra si nu am gasit decat un mic articol cu o poza veche, la fel si despre Tg. Mures....eu unul ma uita la fotbal chiar daca nu joaca echipa mea favorita

Donici, tu esti mah :)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează