FOTBAL  »  Superliga  »  ÎMPĂCARE

Gata cu scandalurile! Împăcare între galeriile Stelei şi Rapidului!

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 15:32

Steliştii şi rapidiştii au anunţat o împăcare istorică după incidentele de la derby. Poliţia a arestat astăzi 13 persoane, iar peluza sud a Stelei a postat un comunicat în această după-amiază.

"Reprezentanţii galeriilor de fotbal Steaua şi Rapid îşi exprimă regretul pentru incidentul din data de 14.04.2013 în care au fost implicaţi deopotrivă suporteri ai celor două echipe de fotbal bucureştene .

Conducerile celor două galerii şi membrii acestora doresc să informeze publicul că cele două galerii au lăsat deoparte orice animozitate sau duşmănie, iar pe viitor nu vor mai fi însufleţite decît de spiritul de competivitate specific sportului rege.

Sîntem alături de suporterii aflaţi în aceste momente în clipe grele şi alături de familiile acestora şi asigurăm că vom lua măsuri ca pe viitor astfel de incidente regretabile să nu se mai repete", se precizează în comunicat.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
dihorul
dihorul  •  03 Mai 2013, 01:05

66 comentarii pana acum la o chestiune inventata... Ciudat, de ce oare?

prigoana70
prigoana70  •  01 Mai 2013, 20:34

HA-HA-HA !!!! Totusi, e 1 mai nu 1 aprilie...:)

cioco.dany
cioco.dany  •  01 Mai 2013, 20:08
Postat de florinf1 pe 30 Aprilie 2013, 17:52

De care "albi" vorbesti ? Aia din rasa pura care simpatizeaza cu Steaua ? In toate galeriile sunt "colorati"si care e problema ?Scuze , am uitat ca la voi se face selectie la intrarea in stadion !

Oare de ce pe tot site-ul GSP vezi dinamovişti în contradictoriu cu stelişti şi rapidişti în contradictoriu cu stelişti, dar rapidişti cu dinamovişti nu?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close