FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - DINAMO 2-3

Găuri în defensiva lui Bratu » Portarul și fundașii lui Dinamo, cei mai slabi cu Gaz Metan » Cine s-a remarcat

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 09:28

Dinamo s-a impus pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, 2-3,  deși a fost condusă cu 2-1.

Echipa antrenată de Florin Bratu a avut un joc foarte bun pe faza ofensivă, dar a avut probleme în apărare. Sergiu Hanca, marcator a două goluri, a fost cel mai bun jucător de la Dinamo, primind nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Evoluții bune au avut și Daniel Popa, și Robert Moldoveanu, care au fost notați cu 7. Venit în iarnă, croatul Ivan Pesici a făcut cel mai slab meci la Dinamo, primind nota 4. Dezamăgitor au jucat și fundașii Laurențiu Corbu, Giorgios Katsikas și Ricardo Grigore, care au primit 5, la fel ca portarul Penedo.

Cel mai slab jucător de pe teren a fost fundașul celor de la Gaz Metan, Fytanidis, care a luat 3. Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a fost notat cu 7, iar Cristi Pustai a primit 6.

clipboard01

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dora
dora  •  07 Mai 2018, 10:10

Penedo a salvat victoria echipei sale cu interventii f bune in repriza a doua. Merita macar un 6.

redbuldog
redbuldog  •  07 Mai 2018, 09:53

Dah...cel mai slab a fost ,,portarul" GSP si jurnalistul care a facut aceste evaluari EXclusiv fotbalistice..!Bah..afonilor chiar nu intelegeti ca acest portar e no.1 in Romania si chiar ieri a avut 2 interventii de nota 10 cu care am castigat meciul..!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează