FOTBAL  »  Superliga  »  MUTARE

Gaz Metan a reușit primul transfer al verii: "Sper să fie o nouă provocare"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 10:14

Anunțat de FC Botoșani că nu i se va prelungi contractul, fundașul stânga Sergiu Popovici și-a găsit repede echipă. 

Acesta a semnat un contract valabil un sezon cu Gaz Metan Mediaș, formație care a terminat pe locul 2 în clasamentul play-out-ului în sezonul trecut.  

"Sper să fie o nouă provocare pentru mine. Am ales să vin la Gaz Metan pentru că am mai lucrat cu Cristi Pustai la Botoşani, dânsul m-a vrut aici şi, cum am terminat contractul la Botoşani, am venit.

N-a fost o alegere dificilă, s-a rezolvat totul foarte repede", a declarat Sergiu Popovici, conform site-ului oficial al grupării medieșene. 

În vârstă de 24 de ani, Popovici a mai jucat de-a lungul carierei pentru Flacăra Făget, FC Vaslui, Voința Sibiu, Academica Argeș și FC Botoșani, în 2011 bifând și trei meci în naționala U19.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  14 Iunie 2017, 15:43

Mult succes, rezultate bune si sa te impui la noua echipa ! Hai gazu, hai baietii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează