FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Ultima șansă a lui Teja » Meciul cu Voluntari, decisiv în viitorul antrenorului pe banca Mediașului

Teja, 42 de ani, a fost angajat de Gaz Metan în februarie
Foto: Imago
Teja, 42 de ani, a fost angajat de Gaz Metan în februarie Foto: Imago

Articol de , , - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 11:50 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 11:59

Gaz Metan îi caută un înlocuitor antrenorului, după șapte etape în care a câștigat numai patru puncte. Mihai și-ar mai putea salva postul cu o victorie duminică, în meciul cu FC Voluntari.

Unele cluburi au schimbat deja antrenorii, chiar dacă au trecut numai șapte etape, și oamenii de pe bănci continuă să fie expuși, în pericol să fie demiși. 

„Favoritul” să plece cel mai curând este Mihai Teja, tehnicianul de la Gaz Metan. Trupa din Mediaș vine după patru înfrângeri la rând. În etapele acestea în care a pierdut încontinuu a marcat un singur gol. 

Conducerea a început deja să caute un înlocuitor și are în vedere câteva nume de antrenori liberi de contracte, însă oficialii au ratat ocazia de a angaja un nou „principal” înainte de pauza cauzată de meciurile internaționale. Pe lista cu „posibili” se află și Ianis Zicu, fostul A1 de la Farul.

Becali îl credea foarte ofensiv

Tehnicianul nou ar fi avut astfel posibilitatea să-și cunoască jucătorii, să-i antreneze timp de două săptămâni înaintea celui dintâi joc oficial. Fiindcă nu a fost atras deocamdată un înlocuitor, Teja mai primește o șansă. El ar putea să-și păstreze postul dacă o va învinge duminică pe FC Voluntari în partida programată la Mediaș. 

El și jucătorii lui au și uitat cum e să mai câștige vreun meci. Atacul foarte slab constituie problema principală a Gazului, o formație care nu a marcat niciun gol în cele mai recente trei etape. E un defect surprinzător, dat fiind faptul că Teja a avut și mai are imaginea unui tehnician bun pentru antrenarea unui joc ofensiv. 

A fost tocmai argumentul pentru care Becali l-a angajat la FCSB după ce l-a demis pe Reghecampf. Mihai a rezistat doar o jumătate de an alături de Gigi, a plecat după ce a ratat și el titlul de campion, așa cum l-au ratat toți antrenorii pe care i-a avut FCSB din 2015 încoace.

1,04puncte pe meci a câștigat Gaz Metan de când Mihai Teja conduce echipa. Alb-negrii au disputat 27 de partide cu el pe bancă. În sezonul trecut i-a păstrat în primul eșalon, acum randamentul a devenit tot mai slab

10luni mai durează contractul lui Teja cu Gaz Metan. Ca să-l schimbe cu un alt antrenor, clubul ar trebui să-l convingă să accepte rezilierea acordului

Crede că lotul e slab

Teja a explicat după cel mai recent eșec, 0-1 cu UTA, că atacul e steril din cauza lipsei talentului: „Nu poți să dai gol doar din automatisme, din scheme, iar noi nu avem forța să atacăm, să ajungem la poarta adversarului. 

Am încercat să aducem câțiva jucători, am completat lotul în limita bugetului de care am dispus. E un moment dificil, în care nu ne iese nimic, dar obiectivul Gazului e să rămână în prima ligă, nu ne propunem să fim în play-off!”

Vezi și:

Verdict crunt pentru Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Nu ar mai trebui să existe. Scăparea este Liga 4”

Adevăratul motiv pentru care Ongenda nu a mai ajuns la FCSB, dezvăluit de Marius Croitoru: „Băiatul a fost foarte fair-play”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează