FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Gazeta a aflat cine e șeful la Rapid » El l-a adus pe Bergodi

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 21:29

Rapid a schimbat antrenorul după o serie de rezultate dezastruoase, iar patronul Valerii Moraru s-a consultat cu mai multe persoane înaintea să aducă înlocuitor pentru Cristi Pustai.

Gazeta a aflat cine a fost cel care a avut un cuvînt greu de spus în legătură cu fiecare decizie importantă luată în acest retur la  Rapid.

A ajutat în campania de transferuri cu cîteva propuneri, s-a implicat să convingă fotbaliști cu experiență să accepte transferul în Grant și a înaintat varianta Cristiano Bergodi pentru banca tehnică, propunere adoptată în cele din urmă.

Toate detaliile despre omul cu cea mai mare putere în vestiarul Rapidului, pe platforma digitală!

 Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓ Cum a uimit Liga 1 întreaga Europă! 

✓ Steaua a luat frica ASA-ului! Roș-albaștrii au recurs la un gest nemaiîntîlnit în acest sezon!

✓ Gâlcă a băgat doi jucători în ședință. Ce le-a reproșat antrenorul

✓ INTERVIU Veselovsky vrea să se bucure de finala Cupei cu Steaua: "Jucăm de plăcerea fotbalului"

✓ Cele mai tari ponturi din Anglia, în pagina dedicată pariorilor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
altona
altona  •  19 Aprilie 2015, 07:50

Personajul misterios la care face referire ziarul este Cristi Sapunaru. El este seful vestiarului, el l-a propus si sustinut pe Bergodi, el a convins citiva jucatori straini sa vina la Rapid. Sa vedem acum ce ne va propune Bergodi pentru un joc pe atac impotriva Doamnei Chiajna.

donmike
donmike  •  18 Aprilie 2015, 23:05

Cand te pui cu unu care se crede mare in ale fotbalului(Moraru) cum sa aiba loc unul ca Dinu Gh.in cadrul clubului cel care are meritul de a fi convins majoritatea fotbalistilor sa semneze cu Rapid.si dc s-ar mai implica,vad ca il tot sfatuieste pe Moraru,el cand o sa cedeze sa ii faca loc lui Vama la club??

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  18 Aprilie 2015, 10:24

Echipa ar mai fi avut nevoie de un mijlocas de creatie si de un atacant, in atac e multa suferinta la Rapid...si daca nu reusesti sa inscrii,e greu...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează