FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gazeta dezvăluie interesele reale din spatele plecărilor lui Adi Popa și Alin Toșca » De ce și-a desființat Reghecampf jucătorii în fața lui Becali

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 00:01

Acțiunile și deciziile lui Reghecampf din ultimele luni au fost mai degrabă cu scopul de a-i crea un confort soţiei, nu neapărat pentru binele echipei pe care o antrenează.

Steaua s-a despărţit în această iarnă de 2 jucători, în afara celor de pe lista neagră. Toșca și Adi Popa au ajuns în Spania și în Anglia, dar în spatele acestor cedări din partea clubului stau evenimente și decizii extrem de controversate, influenţate în mod direct de faptul că antrenor al Stelei e Laurenţiu Reghecampf, iar soţia sa e manager de jucători.

În ambele cazuri, modul în care s-a comportat tehnicianul, atât faţă de cei doi jucători, cât și prin mesajele pe care i le-a transmis patronului, a forţat practic despărţirea de ei.

Două episoade grăitoare sunt prezentate în ediția tipărită de astăzi Gazetei Sporturilor. În prim-plan se află Alin Toșca și Adi Popa, fotbaliști de care Steaua s-a despărțit în urmă cu o săptămână. 

De ce Steaua a fost nevoită să-l dea pe Toșca și cum a ajuns Popa să fie vândut aflați din ziarul pe care-l găsiți, în zori, la chioșcuri. Puteți citi Gazeta și în varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

 «Ajax 2013» mai profitabilă decât «Boro 2006»

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
spinoza
spinoza  •  01 Februarie 2017, 13:31

Teoria conspiratiei!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  01 Februarie 2017, 09:32

Si L. Marinescu ce rol a avut in transferul lui Tosca? Parca asta e impresarul lui Tosca, nu?

martinpen
martinpen  •  01 Februarie 2017, 08:57
Postat de zoly_85 pe 01 Februarie 2017, 07:05

Cam cat ati "gandit-o" pe asta? Ce-a zis Reghe, decat sa se califice in UCL sa-si ia o prima de 500k, mai bine sa-i dea sa-si ia nevasta-sa 50k, nu?

Dupa cum bine il stii pe reghe, a gandit ca e bun si comisionul si prima de calificare, pe care crede ca o va obtine cu jucatori mult mai buni ca Tosca si Popa... Deci, e foarte plauzibil, mai ales ca e adevarat...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează