FOTBAL  »  Superliga  »  CENTENARUL FRF

Gazeta Sporturilor a pătruns în Palatul Parlamentului. Vezi aici o galerie foto

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2009 00:00

Gazeta Sporturilor a pătruns în sala din interiorul Palatului Parlamentului unde se află cei peste cei 600 de invitaţi la centenarul FRF.

Preşedintele României, Traian Băsescu, nu a fost prezent la eveniment, însă a trimis un speach pe care l-a citit Mariana Bitang.

 

 

Vezi aici o galerie foto

 

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  12 Mai 2009, 22:58

da ce e ala un "speach"? bleah...

lupul-cel-rau
lupul-cel-rau  •  12 Mai 2009, 22:46

moamaaa, ce zambitori sunt ganezu' si gica mihali in ultima poza... bah, nu mai radeti ca la sfarsit o sa se strige darul... :))

 •  12 Mai 2009, 22:21

Ba da unde e "pasarica " ce aparea ieri in prima poza. A plsat-o pestele FRF cuiva ca mor de curiozitate? Vad ca nici Basescu nu mai gireaza ceea ce se intampla la FRF. Fug toti ca d...u de tamaie. Eu inca sper ca Platini mai are o urma de demnitate si-i trage presul lui sandu, ca din interior nu tragem nici o speranta. Sunt blatuiti toti ( Presa, Presedinti, Arbitri, etc). Cum nu vii tu tepes Doamne.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează