FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gebhart vorbește în premieră după ce a semnat cu Steaua » De ce a ales formația roș-albastră + ce spune despre accidentare

FOTO: www.facebook.com/FCSBOfficial/
FOTO: www.facebook.com/FCSBOfficial/

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2016 15:38

Așa cum GSP a anunțat în exclusivitate, Timo Gebhart a semnat un contract cu Steaua. Vezi aici detaliile contractului!

Mijlocașul german a acordat un interviu pentru site-ul oficial al echipei și a vorbit despre motivul pentru care a ales Steaua și despre ce planuri are pentru noul sezon.

"Sînt foarte fericit că am ajuns aici, pentru că este un club recunoscut la nivel internațional. Sînt onorat că am semnat cu Steaua. Vreau să mulțumesc patronului, antrenorului, impresarului și lui Ciprian Marica, cel care mi-a vorbit frumos despre echipă.

Pentru mine a contat că Steaua este un club mare din Europa. Este o mare șansă să revin în meciurile internaționale. Am vorbit mult cu antrenorul și m-am simțit dorit. Mi-a dat încredere.

Voi da tot ce am mai bun. Am fost accidentat o perioadă lungă, dar acum sînt bine. Cred că cei din staff mă vor ajuta să mă pregătesc foarte bine. Mai am nevoie de puțin timp pentru a ajunge la potențial maxim. Vreau să îmi ajut noii colegi să îndeplinească obiectivele clubului și să ne bucurăm de multe trofee", a spus Gebhart.

"De cînd a început să se vorbească despre venirea mea la Steaua, am fost contactat de mulți suporteri, care mi-au zis să vin în România. Am realizat că sînt pasionali și cred că este extraordinar să ai atît de mulți fani. Sper să mă ridic la nivelul așteptărilor și să îi fac fericiți"
Timo Gebhart

18
este numărul pe care Gebhart îl va avea la Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (141)
923627714363420
Crs Dvd  •  31 Ianuarie 2016, 02:17

IA SIGLA GIGI

zizu
zizu  •  30 Ianuarie 2016, 22:30
Postat de daweroirl pe 30 Ianuarie 2016, 20:25

ba ,sa-ti zic sincer parera mea!? tu pari cam ... PROST! oricum ma uit!:)) din toate unghiurile...:)

eu doar par....tu esti...asta e diferenta intre noi doi...

larrycdv
larrycdv  •  30 Ianuarie 2016, 20:45

Viel Glück, Timo !

Vezi toate comentariile (141)
Comentează