FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Genk, 5 milioane de euro pentru Cicâldău! U Craiova poate da a patra lovitură în „era Rotaru”

Articol de - Publicat marti, 16 iulie 2019 11:00

U Craiova continuă tradiția vânzării perlelor echipei. Alexandru Cicâldău, 22 de ani, e așteptat să li se alăture lui Screciu și Ianis Hagi la Genk. 

În timp ce Dennis Man și Florinel Coman, doi dintre colegii alături de care s-a remarcat la Euro 2019, au bifat duminică primele minute din acest sezon de Liga 1, Alexandru Cicâldău a văzut victoria Craiovei cu Clinceniul (3-2) din tribună.

„Nu e pus încă la punct cu pregătirea fizică” a fost explicația staff-ului tehnic al echipei. Însă publicația online 3minute.net susține că internaționalul de tineret e menajat pentru că s-ar afla în pragul unui transfer la KRC Genk.

De decarul Băniei s-au mai interesat Napoli, Sassuolo și Sevilla, însă belgienii au un mic as în mânecă. Mai precis, relațiile bune dintre patronul Universității, Mihai Rotaru, și șefii clubului flamand, stabilite vara trecută, când au parafat afacerea „Screciu”.

În ceea ce privește prețul, negocierile sunt în toi. Mijlocașul are trecută în contract o clauză de reziliere cifrată la 7 milioane de euro.

Însă sursele Gazetei susțin că Genk n-ar fi dispusă să plătească atât și se discută de-o sumă mai mică. Undeva în jurul a 4-5 milioane de euro și un procent pentru olteni dintr-un viitor transfer al jucătorului, după modelul „Ianis”.

ROTARU A LUAT CEI MAI MULȚI BANI PE MITRIȚĂ

  • Alex Mitriță (New York City FC) - 8.000.000€
  • Alex Băluță (Slavia Praga) -  2.650.000€
  • Vladimir Screciu (Genk) - 2.000.000€

11.720.000 €e profitul făcut de olteni cu Mitriță, Băluță și Screciu. Investiția în ei fusese de 930.000 de euro

1.000.000 €e suma pentru care U Craiova l-a achiziționat pe Cicâldău de la Viitorul, vara trecută

Citește și: 

Felice Mazzu, antrenorul lui Genk, încântat de Ianis Hagi: „Ne-a arătat deja ce calități are!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  16 Iulie 2019, 18:24
Postat de observator_federal pe 16 Iulie 2019, 17:25

Mai ai varianta să faci greva foamei ca semn de protest față de vânzările de fotbaliști de la Universitatea Craiova... Apropo, ești fecesebist?

Nu sunt nici fecesebist, nici dinsmovist,nici ceferist,am fost toata tineretea cu Stiinta,dar cand vad ce se intampla cu acesta echipa,te cam saturi si devii nepasator,mai ales cand altii fac multi bani , si pe sentimentele unor oameni onesti.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  16 Iulie 2019, 17:34

Erau 7 milioane acum câteva zile iar acum sunt 5?:)))))cine va spune toate astea? :)))

observator_federal
observator_federal  •  16 Iulie 2019, 17:25
Postat de Radulescu Aurel pe 16 Iulie 2019, 17:17

Eu am facut apel de multa vreme ca,spectatorii s-0 mai rareasca cu prezenta la meciurile Craiovei,ca nu fac alceva decat sa-i burduseasca buzunarele lacome ale acestui golan,care nu are nimic in comun cu fotbalul craiovean.Acest individ nu doreste performanta la Craiova,si in curand va face ce a facut Gigi Netoiu,adica va parasi echipa dupa ce vinde tot ce se poate vinde. Nici-o grija ca-l va vinde si pe Bancu,si cred ca s-a cam terminat cu aceasta echipa.Ultimul la vanzare va fi Fortes,la pachet cu Papura si Cartu.

Mai ai varianta să faci greva foamei ca semn de protest față de vânzările de fotbaliști de la Universitatea Craiova... Apropo, ești fecesebist?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează