FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 2-1

George Ogăraru a debutat cu o înfrîngere: "Sînt foarte dezamăgit!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 septembrie 2014 20:45

George Ogăraru a debutat cu stîngul pe banca Universităţii Cluj, dar speră să rezolve problemele pînă în etapa viitoare, cînd va întîlni CSU Craiova pe teren propriu.

"Sînt foarte dezamăgit. Nu este deloc plăcut să pierzi de o aşa manieră. Noi ne-am creat ocazii, dar fotbalul se decide în cele mai mici detalii şi se joacă pînă în ultimele minute.

Nu vreau să discut despre arbitraj. Voi analiza meciul în detaliu pînă săptămîna viitoare", a declarat George Ogăraru pentru LookTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
kossel
kossel  •  19 Septembrie 2014, 16:00

Ogararu pleaca!!!!N-ai tu treaba cu fenomenul.Nu ai avut niciodata!Pleaca repede, asa cum ai venit si ia-l si pe Nesu ca si asa nu poate inca juca!

sweetdirtybastard
sweetdirtybastard  •  15 Septembrie 2014, 21:11
Postat de chimir_sen pe 15 Septembrie 2014, 00:06

Tu a cui clonă ești bastardule murdar ? Dac-aș fi originalul te-aș da la obiecte pierdute în Gara de Nord la cât de prost surogat am produs ...

Bravo! Sa nu-ti uiti pampersu' data viitoare, cand ajungem in Giulesti, cioarà infecta!

traian_v
traian_v  •  15 Septembrie 2014, 19:50

Afara cu Ogararu pana nu e prea tarziu. Nu stiu daca Teja renunta din nou la oferta de la Steaua, dar a reusit sa faca la Cluj o echipa, e drept, din nulitati. MULTUMESC MIHAI TEJA ! Echipa lui "U" arata mult mai prost decat anul trecut, de data asta nu face nici 20 puncte pana la sfarsit.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează