FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ 4-1

George Ogăraru a surprins: "Mă aşteptam ca Victor Piţurcă să plece" » Cum s-a simţit la revenirea în Ghencea

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 23:20

Antrenorul lui U Cluj, George Ogăraru, nu se aştepta la o înfrîngere la scor în Ghencea. Tehnicianul ardelenilor a vorbit şi despre plecarea lui Victor Piţurcă de la echipa naţională. 

"Nu mă aşteptam, chiar credeam într-un rezultat pozitiv. Am pierdut rău, rezultatul de pe tabelă e aspru. Am sperat la 2-1, dar am luat goluri din neatenţie. Sper să ne fie o lecţie.

Nu mă aşteptam ca Papp să dea gol din foarfecă. Cred că dacă dăceam şi noi gol din primele ocazii, altul ar fi fost cursul jocului. Asta este!

A fost un sentiment ciudat să revin ca adversar în Ghencea. Dar am văzut că lumea nu a uitat ce am făcut aici. M-am simţit bine să fiu din nou aici.

Sper ca Steaua să bată pe Rio Ave, să meargă în primăvara europeană. Avem nevoie de puncte.

Mă aşteptam ca Piţurcă să plece de la naţională. Au tot fost zvonuri despre acest subiect", a spus George Ogăraru la LookTV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 14:35

dinamo este rusinea Romaniei iar Steaua mandria tarii !!!!!!!!Steaua este singura echipa care la ora actuala aduce puncte Tarii !!!!!!!!

andytheblue
andytheblue  •  20 Octombrie 2014, 11:34
Postat de para.para pe 20 Octombrie 2014, 02:36

"Sper ca Steaua să bată pe Rio Ave, să meargă în primăvara europeană. Avem nevoie de puncte." - puncte pentru cine bai telemeao? Pentru U in niciun caz, ca tu ai venit in ghencea doar ca sa stai capra, la fel si panacotarii aia de "jucatori" impresariati de prodanca.

esti mai prost ca noaptea !

right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  20 Octombrie 2014, 08:38

Nu prea i-a priit aceasta infrangere...insa U Cluj a avut suficient curaj. Poate data viitoare pentru George. Cat pentru noi...am jucat binisor, cu frana trasa si sa speram ca nu mai intram cu Rio Ave in teren asa cum am facut-o la Kiev.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează