FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - UNIVERSITATEA CLUJ, DE LA ORA 21:00, ÎN DIRECT PE LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO.

George Ogăraru i-a pus gînd rău Stelei: "Nu e loc de sentimente"

George Ogăraru
George Ogăraru

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 octombrie 2014 11:04

George Ogăraru revine în această seară în Ghencea, acum din postura de antrenor al Universităţii Cluj.Fostul jucător al roş-albaştrilor le-a pus gînd rău steliştilor şi spune că îşi doreşte să cîştige cît mai multe puncte cu ardelenii, deşi ştie că va fi greu în faţa deţinătoarei titlului în Liga 1.

"E evident că e un meci special datorită trecutul pe care n-o să mi-l neg niciodată. E un sentiment ciudat de a te întoarce ca adversar în Ghencea. Sînt antrenorul Universităţii Cluj şi nu e loc de sentimente. Este în joc soarta echipei şi tot ceea ce mă interesează e să aduc cît mai multe puncte în dreptul nostru. Împotriva campiaoanei, trebuie să fim la cel mai înalt nivel".

Steaua va juca în această seară împotriva Universităţii Cluj, de la ora 21:00, în direct pe Look tv şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
andytheblue
andytheblue  •  19 Octombrie 2014, 20:36

NU o fi ,nu o fi dar va dam 3 ,Georgica ! titlul 26 e asigurat !

cristid.
cristid.  •  19 Octombrie 2014, 13:02

George, vino ACASA!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  19 Octombrie 2014, 13:02

George, daca pierzi...e BLAT. Daca ne bateti, suntem praf, campioana pe blaturi, fara valoare, etc. Oricum o dai, tot o sa comenteze asa clonele labiniste. Oricum, un singur lucru e cert: diseara o sa ti se scandeze numele si o sa fi aplaudat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează