FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CS U CRAIOVA 0-2

George Ogăraru l-a făcut praf pe favoritul lui Laurenţiu Reghecampf » Probleme mari pentru noul antrenor al lui "U" Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 23 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 23 septembrie 2014 11:38

Universitatea Cluj a fost învinsă pe propriul teren cu 2-0 de CS U Craiova, iar George Ogăraru, noul tehnician al ardelenilor întîmpină primele probleme pe banca studenţilor.
După al doilea meci consecutiv pierdut, Ogăraru şi-a criticat jucătorii, printre aceştia numărîndu-se şi Doru Bratu, unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui Laurenţiu Reghecampf pe vremea cînd fundaşul şi fostul antrenor al roş-albaştrilor apărau culorile Stelei.

"Nu înţeleg ce s-a întîmplat în această seară. Au fost lucruri elementare pe care jucătorii mei le-au ignorat. Nu au ştiut să stea efectiv în marcaj, asta le înveţi de la juniori. La Rapid jucătorii mei au luptat, dar în acest meci nu au avut pic de ambiţie!

Prezenţa lui Mihai Neşu la meci şi în vestiar nu i-a trezit deloc pe jucătorii mei. Acest băiat luptă cu viaţa. Problemele au fost multe, sînt tare supărat. Doru Bratu nu ştie să profite de şansa pe care a avut-o, nu se poate aşa. Pe acest jucător trebuia să îl schimb în primele 15 minute, nu ştia să stea în teren", a spus Ogăraru la Look tv.

Aceasta n-a fost singura problemă a antrenorului Universităţii Cluj, acestuia cerîndu-i-se demisia la sfîrşitul partidei cu oltenii.

"Era normal să se strige demisia la cum s-a jucat în acest meci. La cum s-a jucat, înfrîngerea cu 0-2 este una indulgentă! Vom discuta serios în această săptămînă să vedem ce e de făcut!"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
aparaaa_moootiiii
aparaaa_moootiiii  •  24 Septembrie 2014, 05:43

nu va suparati....cine e Ogaru...Orgaru...Ogararu asta? stiu ca a jucat fotbal,dar nu prea a fost fotbalist,acum vrea sa si antreneze fara sa fie antrenor?

cartgrigorescu
cartgrigorescu  •  23 Septembrie 2014, 20:45

Sper ca Ogararu sa ramana pana la meciul cu CFR. Pinguini de doi parale, mars in Liga 2. Luptati-va cu taranii vostrii...

romanderoman
romanderoman  •  23 Septembrie 2014, 13:20

Ce a fost, vere ? Blat. Sa se ridice Craiolguta !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează