FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

George Ogăraru nu se gîndeşte la plecare: "Vreau 3 puncte la Chiajna"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 23:01

George Ogăraru e dezamăgit de gafele din defensiva echipei de la meciul pierdut în faţa lui Dinamo, scor 0-3. Antrenorul nu se gîndeşte la o plecare, deşi în ultima săptămînă s-a discutat despre o venire a lui Laurenţiu Reghecampf. 

"Nu au mers multe lucruri. Am început bine, am avut o şansă mare de a marca. Le-am făcut practic un cadou celor de la Dinamo. A doua repriză am mai primit două goluri, un cartonaş roşu, meciul a scăpat de sub control.

Eu sînt antrenorul lui U Cluj, nu vreau să comentez zvonurile. Se pare că sînt jucători care nu s-au ridicat la nivelul jocului.

Am făcut multe greşeli personale. Nu asta de azi e faţa echipei. Am urmărit-o pe Chiajna, pregătim foarte bine meciul. Sper să vină primele 3 puncte", a zis Ogăraru la finalul jocului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  01 Martie 2015, 02:37

ce 3 p sa mai vrei bah daca ai fost demis, nici bine nu ai iesit din bucuresti si te-a si sunat sefu sa-ti spuna ca maine esti liber profesionist :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează