FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

George Ţucudean este avertizat după transferul la Steaua: "Dacă dai greş aici, nu ştiu dacă mai ajungi fotbalist"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 12:20

George Ţucudean este avertizat înainte de a pune piciorul în Ghencea.

Valeriu Răchită, fostul secund al lui Victor Piţurcă de la echipa naţională şi de la Al Ittihad, l-a atenţionat pe fostul fotbalist al "cîinilor".

"Cred că Ţucudean, avînd şi o capacitate intelectuală destul de ridicată, poate să se gîndească la faptul că, dacă nu va face nici aici performanţă, cariera lui nu va mai merge în sus. Steaua te şi poate ajuta, dar dacă dai greş la Steaua, nu ştiu dacă mai poţi ajunge fotbalistul pe care îl visează unii. Îi trebuie continuitate.

Şi în Belgia, şi în Anglia a jucat puţin. A avut meciuri bune, în care a înscris două-trei, chiar patru goluri, şi apoi meciuri în care nu a marcat. Dacă scoţi un vîrf imediat din echipă, dacă nu-i dai încredere, e mai greu să-şi revină", a spus Răchită la Digisport.

Tot Răchită a dezvăluit că atacantul în vîrstă de 23 de ani a fost monitorizat şi de echipa naţională în mandatul lui Piţurcă.

"A fost şi pe lista noastră, cînd s-a accidentat Marica. L-am urmărit la Charlton cîteva meciuri. Aveam nevoie de un vîrf, dar s-a refăcut Rusescu şi l-am luat pe el. Apoi Keşeru a fost într-o formă bună", a mai spus Răchită.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
polistul68
polistul68  •  29 Ianuarie 2015, 15:56

E bine ca se mai spera....speranta moare ultima, dar moare si ea....daca nu demonstrat ca e mare fotbalist la Dinamo, In Belgia si in Anglia...vine acum la Steaua sa "se scoata"...avind in vedere nivelul campionatului, are toate sansele sa marcheze destul de des...problemele apar la meciuri foarte grele, precum cel cu Ludogoret sau Kiev :-)))))

tandd
tandd  •  29 Ianuarie 2015, 15:40
Postat de cpt.ahab pe 29 Ianuarie 2015, 13:05

:))))))))) Eu nu-s insolvent, dimpotriva. Cat despre absenta banilor la un club, nu-i rusine. Mai rusinoasa e absenta onoarei.

mai rau e cand esti nimeni,adica un fel de fc gazda decat ca nu ai bani)))

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Ianuarie 2015, 13:49
Postat de a.c.a.b_st pe 29 Ianuarie 2015, 13:25

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Insolventule! :D

:)))))))))))))) Da, am inteles ca se tot pritoceste o lege exact pentru insolventi ca mine!:)))))))

Vezi toate comentariile (13)
Comentează