FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

George Ţucudean pus în gardă după ce a semnat cu Steaua: ”Nu oricine se adaptează la o echipă de nivelul ăsta”

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 21:12

Petre Grigoraş a vorbit despre transferul lui George Ţucudean la Steaua. Tehnicianul crede că atacantul de 23 de ani e o achiziţie bună, însă trebuie să depună foarte mult efort pentru a se impune în Ghencea.
"Ţucudean e un jucător de mare perspectivă. A plecat repede în străinătate, are calităţi. Nu orice jucător se poate adapta la o echipă de nivelul Stelei. Acolo trebuie să ai constanţă în evoluţii.

E o achiziţie bună. Dacă rămîn Rusescu şi Keşeru, va avea o concurenţă acerbă. Să sperăm că se va acomoda şi se va integra”, a spus Petre Grigoraş pentru DolceSport.

...despre interesul pentru Mihai Roman II: ”Am lucrat cu el. Cred că Steaua şi-a luat multe informaţii şi a ajuns la această concluzie. Nu e nicio problemă, şi Roman are timp să se transfere"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
iulianfortasteaua
iulianfortasteaua  •  30 Ianuarie 2015, 23:33
Postat de 1745flo pe 30 Ianuarie 2015, 10:30

Nu oricine se adapteaza la pozitia capra la cioban!

da toti dinamovisti pot sa se adapteaze la pozitia capra la cioban!

ultra_tei
ultra_tei  •  30 Ianuarie 2015, 12:50

Youtube search "tucudean steaua"

zizu
zizu  •  30 Ianuarie 2015, 10:36

la care nivel?....ha,ha,ha ...nivelul la care toti stelistii ajung cand sunt transferati in strainatate sunt rejectati invariabil? au ajuns pana si araboii sa rada de valoarea vedetelor de la voi

Vezi toate comentariile (8)
Comentează