FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

George Țucudean surprinde! A spus în premieră povestea transferului său la Viitorul: "Stăteam acasă și așteptam să merg în Italia"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2018 10:36

George Țucudean a spus pentru prima dată povestea transferului său la Viitorul lui Gică Hagi, formație alături de care a câștigat titlul în Liga 1. Atacantul a recunoscut că singur și-a dat seama că formația dobrogeană ar putea avea nevoie de el. 

"N-am spus până acum nimănui. Ţin minte că eram acasă, trebuia să semnez în Italia cu o echipă şi am văzut că Nimely are probleme cu inima, la Viitorul. Mi-am spus « ăştia nu au vârf », joacă bine, joacă pentru atacant şi l-am sunat pe Mircea Sandu.

Agenţii mei sunt Mircea Sandu şi Pigulea. L-am sunat pe Mircea Sandu şi l-am rugat să-l sune pe domnul Hagi să-l întrebe dacă nu au nevoie de vârf. A spus da, a doua zi am plecat la Constanţa, am semnat şi am avut noroc că am prins două săptămâni de pauză, pentru că juca naţionala, şi m-am integrat foarte bine.

În fiecare zi, ţin minte că a vorbit cu mine cam 15 minute, 20 de minute, o jumătate de oră, despre ideea lui de joc, la tablă, mi-a explicat foarte mult tactic şi apoi am pus în practică în teren", a declarat Ţucudean pentru Look. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  08 Aprilie 2018, 13:23

Multi chemati, putini alesi. Gica explica multora, dar putini inteleg! Bravo Tucudene.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează