FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Geraldo a explicat reacția lui Dani Coman din vestiar + Fundașul așteaptă oferte pentru a pleca de la Astra

Articol de GSP - Publicat joi, 13 aprilie 2017 20:41

Ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi a scris că la pauza meciului dintre FCSB și Astra, scor 3-0, Dani Coman a intrat în vestiar și l-a acuzat pe Geraldo Alves de blat. Fundașul a făcut un penalty în prima repriză.

" Dani Coman mi-a spus că la ce experiență am eu nu trebuia să fac acel penalty. Într-adevăr, era supărat, dar cred că din cauza jocului pe care l-am făcut. Eu nu i-am zis nimic. Eram trist, el era foarte supărat. Eu am tendinită de o lună. Dacă forțez pot să-mi rup tendonul.

L-am pus jos pe Momcilovici, dar mingea trecuse de noi. Eu am crezut că arbitrul nu va da nimic. Îmi asum această greșeală. La fotbal uneori nu există explicații. Nu știu de ce toată lumea se gândește la blat. Dacă voi fi băgat în meciul cu FCSB eu voi juca. Sunt trist pentru că mi-am dezamăgit colegii, antrenorul, nu pentru că am pierdut meciul", a reacționat Geraldo Alves la TV Digi Sport.

Fundașul de 36 de ani spune că e dispus să continue și din vară la Astra dacă va mai fi dorit, însă nu exclude nici o eventuală plecare, recunoscând totodată că ar accepta și o ofertă din Liga a 4-a de la Petrolul.

"Eu îmi duc contractul la sfârșit aici. Apoi vom vedea dacă voi continua sau nu. Dacă vor vrea să se bazeze pe mine în continuare, atunci ne vom înțelege, dacă nu mă voi duce în altă parte. Dacă există o ofertă de la altă echipă din România e bine. Aș accepta o ofertă și de la Petrolul din Liga a 4-a. E o echipă importantă unde mi-a făcut plăcere să joc", a adăugat Geraldo.

"Mi-aș dori ca Viitorul să câștige campionatul pentru că această echipă arată cum e viitorul fotbalului românesc. Au toate condițiile, jucătorii sunt plătiți la zi" Geraldo Alves

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează