FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 1-1

Gest de fair-play al lui Edi Iordănescu, după Pandurii - Viitorul 1-1: "Trebuia dat penalty" » Antrenorul gorjenilor acuză și el arbitrajul

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2016 12:52

Pandurii și Viitorul au terminat la egalitate, 1-1, într-un meci extrem de tensionat.

La finalul meciului, Gică Hagi a reclamat neacordarea unui penalty, după un fault la Cristi Ganea. Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii, recunoaște că Viitorul a avut penalty clar, iar arbitrul a luat decizia greșită (Detalii AICI).

"Fără discuții, circumstante de penalty pentru Viitorul. Acum a fost în careu contactul, nu ca acum 3 săptămâni când nu a fost nici contact și a mai fost și un metru în afara careului, dar de poziția de ofsaid de la faza golului de 1-1 nu zicem nimic?

Mi-am propus să nu mai comentez arbitrajele și trebuie să le dăm credit total, însă Pandurii a avut parte în general de arbitraje corecte, departe de a fi avantajată așa cum s-a insinuat!! Mingea pleacă de la Ganea, cel cu ghete de culoare aprinsă din zona centrală...momentul pasei și momentul poziției lui Rusu!!", a spus Iordănescu.

 Citește și: Hagi, acid după meciul cu Pandurii: "Au fost contra noastră de când am ajuns sus!" » Despre cine spune: "E cel mai bun vârf din Liga 1, alături de Alibec"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
chronic
chronic  •  13 Martie 2016, 17:14

faza este incredibila....galben pt simulare??

whiteredarad
whiteredarad  •  13 Martie 2016, 14:14

Nu am favorite pe Pandurii si Viitorul, eu sufar doar pentru...UTA. Trebuie sa recunosc ca ambele joaca fotbal frumos, placut, dar la fel asta se datoreaza ambilor antrenori. Daca Edi, are echipa de adusi, Gica si-a facut-o el, ambii stiu sa asambleze, sa faca joc de pase, progresiv, placut ochiului. Altceva acum, in ambele meciuri Viitorul a avut cite un penalty clar ( la Ovidiu la 1-2, prin 88, ieri la 0-1, clar ca apa de izvor). Apoi sa ma ierte Edi nu a fost offside la Rusu, se vede clar, el a declarat, probabil dupa ce a vazut de pe banca. Si uite asa lui Hagi i se iau puncte, care l-ar fi dus mai sus. Despre Hagi spun ca am vazut niste greseli la Pesanha, care m-au pus pe ganduri, in plus ii spun ca Ianis inca nu poate un meci, joaca prea individualist, prea pentru el, si echipa pierde. Tanase stagneaza, nu pune muschi pe el, nu are un post, fix, e rulat mult si de aia nu da randament. Pandurii pare mai matura, tehnicitatea jucatorilor o scoate de multe ori din necaz, dar fizic echipa poaten doar 60-70 min. Dar fara Sapunaru, cu vreo 2-3 accidentati ii va fi greu Succes ambelor !

andy_2008
andy_2008  •  13 Martie 2016, 13:39

Hotiiiii striga s a furat.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează