FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - VIITORUL 0-1

Gest de mare antrenor » Sânmărtean a povestit cum l-a surprins Daum: "Nu știu câți ar fi făcut asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 23:16

Lucian Sânmărtean a dezvăluit gestul de mare antrenor pe care l-a făcut Christoph Daum în ceea ce-l privește.

"Nu am renunțat la națională. Până nu o să pun ghetele în cui nu o să renunț. Dacă echipa va avea nevoie de mine, voi răspunde prezent. Dacă nu, rămân cu o consolare frumoasă a unui telefon care pe mine m-a surprins foarte plăcut. 

Am avut o discuție cu selecționerul, a fost bărbat, a pus mâna pe telefon și m-a sunat. A încercat să-mi explice de ce nu mă convoacă, mi-a spus că e momentul să dea credit tinerilor și înțeleg. Apreciez foarte mult inițiativa lui, nu știu câți antrenori ar fi sunat și ar fi pus problema de maniera asta. Pentru felul în care s-a purtat în ceea ce mă privește îi mulțumesc și îi doresc succes la națională", a spus Sânmărtean la DigiSport.

Sânmărtean a avut cuvinte de laudă și pentru Hagi: "Am vorbit puțin după meci despre fiul dânsului. L-am lăudat, apreciez ceea ce face la academia sa, are jucători foarte buni care vor crește și vor face carieră. Îl felicit pe Hagi, a făcut totul pe banii lui și mă bucur că el crește jucători, fotbalul are nevoie de el".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Septembrie 2016, 10:36

In strainatate ,toti sunt in acest fel. Incearca sa nu jigneasca pe nimeni ,dau telefoane ,raspund la ele orgoliile personale sunt tinute in frau. La noi si din cauza lipsei de educatie la multi *nouveau rich* comportamentul lasa de dorit. De aceea ne miram de comportamentul domnului daum.Pe care-l banui din pacate de o mica * adaptare* la balcanism....in ultima vreme. Cel ..stelist.

nebraska
nebraska  •  24 Septembrie 2016, 08:41
Postat de titiduru22 pe 24 Septembrie 2016, 01:02

Cand normalitatea si bunul simt par ceva extraordinar in Romanistan.

Cu reghe ,jiji,mimi in fotbal asa e.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Septembrie 2016, 08:09
Postat de titiduru22 pe 24 Septembrie 2016, 01:02

Cand normalitatea si bunul simt par ceva extraordinar in Romanistan.

Stai usor, ca acu` vine Sumudica si ne lamureste...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează