FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Gest frumos» Diogo Valente, scrisoare deschisă către fanii fostei echipe: ”Nicăieri nu mă voi simţi la fel de bine”

Diogo Valente a semnat cu CFR după ce i-a expirat contractul cu Coimbra (foto: abola.pt)
Diogo Valente a semnat cu CFR după ce i-a expirat contractul cu Coimbra (foto: abola.pt)

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 07 iunie 2012 16:25

Transferat recent la CFR Cluj, Diogo Valente a ţinut să le adreseze o scrisoare deschisă suporterilor Academicăi Coimbra, echipa unde a evoluat în ultimele două sezoane şi care a cucerit Cupa în 2012 după o pauză de 73 de ani. Iată mesajul atacantului portughez de 27 de ani:

”Pentru tot respectul, afecţiunea şi sprijinul pe care mi l-aţi arătat, vă mulţumesc! Au fost doi ani fantastici, în care am fost foarte fericit şi am trăit alături de voi momente unice... Vă păstrez un loc aparte în inima mea şi sînt mîndru că am îmbrăcat acest tricou. Academica este, fără îndoială, un club special, atît de mare că mulţi nici nu realizează. Eu am simţit asta!

Succesul pe care mi-l doresc o dată cu această nouă etapă din cariera mea  este acelaşi pe care îl doresc şi Academicăi. Oriunde aş fi, voi fi alături de voi.

Voi să continuaţi neobosiţi să susţineţi echipa aşa cum aţi făcut-o şi pînă acum, să fiţi din ce în ce mai puternici pentru că jucătorii au nevoie de voi.

Am decis să am un nou drum în carieră şi am sentimentul că nicăieri nu mă voi simţi aşa de bine cum m-am simţit la o asemenea grupare cum e Academica. Chiar departe de voi eu voi fi un academic! Vă mulţumesc tuturor!

Prietenul vostru, Diogo Valente”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
re.organizatoru
re.organizatoru  •  08 Iunie 2012, 00:58

Ai dreptate Valente, nicaieri nu te vei simti mai bine ca la o echipa "universitara"*academica*, in culori alb-negre, vei vedea cat e de anost sa evoluezi la echipe fara suflet. NUMAI "U"!!!!!!!!!!

voicu_p
voicu_p  •  07 Iunie 2012, 15:40

te asteptam , onoare ardelenilor

transilvano
transilvano  •  07 Iunie 2012, 15:12

Valente, numai sa ajungi la Cluj sa vezi ce fain o sa fie - echipa buna, oras fain, fete dragute, mancare si bautura pe cinste - ca o sa vrei sa te muti si tu definitiv aici ca Tony sau Cadu ! :D

Vezi toate comentariile (6)
Comentează