FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

Gest nemaiîntâlnit în Liga 1 » Ce vrea să le dea patronul lui Sepsi suporterilor FCSB-ului care vin la meci duminică

Dioszegi a creat în brutăriile sale cea mai bună pâine din România în 2017 / FOTO: Agerpres
Dioszegi a creat în brutăriile sale cea mai bună pâine din România în 2017 / FOTO: Agerpres

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2017 14:00

Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, le pregătește o surpriză de proporții suporterilor steliști care o vor însoți pe FCSB la meciul de duminică cu Sepsi Sfântu Gheorghe, ora 20:30, duel ce va avea loc pe stadionul din Brașov. 

Patron al unei brutării, acesta a promis că le va oferi suporterilor steliști un uriaș kurtos kolacs (n.r. - desert, specialitate 100% secuiască), care va măsura aproximativ 15 metri. Acesta va fi preparat în ziua premergătoare meciului,  evenimentul având legătură cu Festivalul Deliciilor Dulci, ce va avea loc în acea perioadă la Sfântu Gheorghe.

"Ne-am gândit că ar fi un gest frumos să oferim acest kurtos kolacs, care sper eu că va avea peste 15 metri, suporterilor echipei Steaua Bucureşti care o să vină duminică la Braşov.

OSK o să aibă un meci extrem de interesant, la care acum trei-patru ani nimeni nu s-ar fi gândit că ar putea avea loc. Vrem să donăm acest kurtos suporterilor echipei ca să simtă că noi suntem ospitalieri. Vrem să facem un gest frumos pentru că fotbalul nu este pentru conducători, e pentru suporteri. Conducătorii se mai schimbă, dar suporterii rămân fideli echipei până la moarte", a declarat patronul Laszlo Dioszgy, în cadrul unei conferințe de presă, conform Agerpres. 

"În urmă cu o lună, o lună şi jumătate, când am fost într-o deplasare într-o localitate, suporterii noştri au fost nevoiţi să bea apă de 26 sau 27 de grade la 3 lei paharul şi atunci am spus că noi vom încerca de acum înainte să fim ospitalieri cu toţi suporterii care vin la Braşov şi după aia la Sfântu Gheorghe, când vom juca meciurile pe stadionul nostru" Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

  • Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB va avea loc duminică, la Brașov. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (65)
vander
vander  •  29 Septembrie 2017, 22:15
Postat de amicu pe 26 Septembrie 2017, 17:29

desi painea facuta de aceasta firma este foarte buna, prefer sa merg pe producatorii romani din zona :)

amicu...frumos nick, dar vezi dumneata ca alegerea painii pe baze etnice ne cam pune pe ganduri... desigur, nici vorba de sovinism... nu e simpatica si atat (desi ambalajul are inscriptie si in romana)...

vander
vander  •  29 Septembrie 2017, 22:04
Postat de Marcello Kazan pe 27 Septembrie 2017, 04:50

DA. Atita timp cit veti inceta sa mai fiti SHOVINI si sa refuzat sa vorbiti ROMANESTE cu romanii care vin din restul tarii, DESI STITI SA VORBITI ROMANESTE, atita timp cit veti inceta sa fluturati OSTENTATIV steagul Secuiesc si Unguresc in timp ce cintati imnul Secuiesc cu lozincile "de rigoare", DECI ATITA TIMP CIT VETI INCETA SA MAI IRITATI O TARA INTREAGA CU SFIDARILE SI AROGANTELE PE CARE LE STIM, fiti siguri ca NIMENI NU ARE NIMIC IMPOTRIVA VOASTRA SI VA VOM ACCEPTA ASA CUM SINT ACCEPTATE TOATE CELELALTE NATIUNI CONLOCUITOARE ALE ROMANIEI... Multumim pentru 'KURTOS KOLACS"...

NU va inteleg despre ce sovinism vorbiti? Ati auzit pe spectatorii lui Sfantu strigand sloganuri tip Afara din tara ... etc... cum strigau cei din galeria dinamovista, craioveana, cei de la juventus b...etc... Cine e sovin? Sa nu ne ascundem dupa degete. Daca ar fi atat de sovini, n-ar juca nici un jucator roman la ei. Ca sunt maghiari si canta in limba maghiara...ei... e dreptul lor, nu? Ca isi iubesc regiunea lor secuiasca si arboreaza drapelul istoric al acestuia... ei nu este impotriva altora, ci e dreptul lor la identitate. De ce se vorbeste mai putin de fotbal si mai mult despre etnicii maghiari al acestei zone? E un semn clar, ca unii nu sunt interesati de meciul direct ci de scandal...

vander
vander  •  29 Septembrie 2017, 21:53
Postat de amicu pe 26 Septembrie 2017, 17:34

nu cred ca ai vrea sa vezi un meci de baschet sau de handbal la sf gheorghe. Acum cativa ani a jucat Rulmentul Brasov contra Ferencvaros la Sf Gheorghe si n-ai idee cum a fost fluierat imnul romanesc .

Minciuni!!!! La Sfantu a jucat Brasovul cu Ferencvaros dar imnul Romaniei nu a fost fluierat, cum nu s-a intamplat niciodata la inceputul meciurilor de baschet. Oare ce intetie au unii cu raspindirea unor astfel de minciuni??? Ca Ferencvaros a fost sarbatorit, iar Brasovul omis de spectatori doare unora... nu e un motiv sa inventam stiri mincinoase...

Vezi toate comentariile (65)
Comentează