FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL 0-0

Gheorghe Mulţescu: "Am controlat jocul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 noiembrie 2014 22:55

Gheorghe Mulţescu, antrenorul Petrolului, a analizat partida dintre Dinamo şi Petrolul terminată la egalitate, scor 0-0.
"Felicit ambele echipe pentru efortul pe care l-au depus pe această vreme cu frig pătrunzător şi pe un teren moale. E un rezultat care nu ne ajută foarte mult. E bine că n-am primit gol. Dinamo a abordat o partitură corectă.

Ne-au aşteptat, au închis jocul la mijlocul terenului şi au jucat pe contre. Noi am controlat jocul, iar cînd am găsit spaţii am ratat. Geraldo e stîlpul apărării, echipa îl respectă, dar s-au azi descurcat bine cei care l-au înlocuit", a spus Mulţescu la Look tv.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
marioa
marioa  •  01 Decembrie 2014, 08:32

Ati controlat meciul dar si blatul!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Noiembrie 2014, 23:46

mda, ciudata declaratie, foarte pacifista chiar.>)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează