FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ, SÎMBĂTĂ, DE LA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ghid pentru derby » Jucătorii lui Costa văd DVD-uri cu marile victorii împotriva Universităţii ;)

Jucătorii lui CFR Cluj vor vedea pe DVD victorii importante împotriva Universităţii
Jucătorii lui CFR Cluj vor vedea pe DVD victorii importante împotriva Universităţii

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2011 15:17

Fotbaliştii vişiniilor vor primi DVD-uri cu imagini din cele mai răsunătoare victorii ale echipei din Gruia împotriva rivalei Universitatea


Conducerea din Gruia vrea să se asigure că toţi jucătorii înţeleg semnificaţia meciului cu rivala din oraş. Şase titulari din echipa pe care Jorge Costa o va trimite în teren la partida de sîmbăta viitoare n-au mai jucat într-un meci CFR - "U". Unor jucători precum Beto, Camora, Renan Garcia, Sougou, Weldon sau Ronny nu le este familiară atmosfera de la "Clasicul" clujean.

Staff-ul tehnic pregăteşte, la sugestia şefilor lui CFR, un montaj cu momentele în care vişiniii s-au impus în faţa "şepcilor roşii". Cele mai multe imagini vor fi decupate din celebrul meci din 7 mai 2008, cînd feroviarii au cîştigat în ultima etapă primul titlu de campioană din istorie după o victorie cu 1-0 chiar pe fostul "Ion Moina".

Un alt reper important de pe DVD-ul pe care-l vor primi jucătorii e victoria din Cupa României, în octombrie 2008: a fost 3-3 după 120 de minute şi 11-10 la penalty-uri pentru CFR. Nu vor lipsi imagini din meciurile din sezonul trecut, ambele încheiate la egalitate, 1-1.
CFR Cluj - "U" Cluj propune cea mai echilibrată dispută din ultimii ani.

Despărţite de numai un punct, cele două echipe au nevoie de o victorie pentru a rămîne în obiectiv. Feroviarii vor să cîştige campionatul, în timp ce "studenţii" au anunţat că un loc în Europa League i-ar mulţumi în acest sezon. Deja la 4 lungimi în urma lui Dinamo, Paszkany a calculat că echipa sa nu mai poate face paşi greşiţi în tur, pentru a putea ataca liderul, cu şanse de reuşită, în a doua parte a campionatului.

Echipa probabilă cu "U" Cluj
Beto - Panin, Cadu, Piccolo, Camora - Peralta, G. Mureşan, R. Garcia - Sougou, Weldon, Ronny

10 transferuri în vară!
Paszkany a adus o echipă întreagă în vară, după ce feroviarii au terminat pe o poziţie ruşinoasă în campionatul trecut. 6 dintre jucătorii nou-veniţi vor fi titulari în derby-ul cu "U". Daniel Fernandes, accidentat, e la tratament în Germania. Fundaşul dreapta Lionn va fi, cel mai probabil, rezervă, în timp ce Rui Pedro are şanse mici să prindă lotul. În schimb, mijlocaşul Pedro Celestino va juca în a doua parte a meciului cu "studenţii".

Scandalul "Valiza"
Meciul din 7 mai 2008 a stîrnit un imens scandal în afara terenului. Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost acuzat de dare de mită pentru că a promis jucătorilor Universităţii suma de 1,7 milioane de euro pentru a nu pierde, situaţie în care Steaua ar fi cîştigat campionatul. Chiar în timpul meciului, procurorii DNA l-au surprins pe Teia Sponte, vicepreşedintele Stelei, la un restaurant de la periferia Clujului, cu cele 1,7 milioane de euro într-o valiză care urma să ajungă în vestiarul Universităţii în eventualitatea unui rezultat favorabil Stelei. Cazul "Valiza", în care este incriminat Gigi Becali, se judecă şi acum la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
transilvano
transilvano  •  16 Noiembrie 2011, 01:47

forzzza CFR 1907 CLUJ-NAPOCA !!!

numaiu1919
numaiu1919  •  13 Noiembrie 2011, 19:42

Mah clujene, cum pana mea se explica logo-ul tau cu judetul Cluj impartit in alb si visiniu cu locomotiva in mijloc, iar la meciurile directe sunteti jumatate cat noi, la voi in deal, in Gruia? Astept...

flopedmx
flopedmx  •  13 Noiembrie 2011, 17:45
Postat de clujeanul pe 13 Noiembrie 2011, 17:18

Nu crezi ca ar fi timpul sa gasesti ceva mai original? Pe-asta am citit-o de nenumarate ori... Am auzit si placa cu bozgorii, cu arbitrii (sau aLbitrii cum ziceti voi), sau blaturile... Voi de cate ori radeti la aceeasi gluma si ce IQ e necesar pentru asta? Sper s-o luati rau de la CFR!!!!

lasa-ne frate ca ne obosesti! tu nu vezi ca suntetzi o mana de angajati a lui arpy care confundati stadionul cu o scena de karaoke! daca si acuma faceti la fel eu am un singur indemn HAIDE 'U'!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează