FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ghinion teribil pentru un stelist » S-a reaccidentat în amicalul cu Clinceni

Talentul nativ al lui Filip nu a putut fi fructificat la adevărata valoare din cauza deselor accidentări suferite //FOTO: Alex Nicodim
Talentul nativ al lui Filip nu a putut fi fructificat la adevărata valoare din cauza deselor accidentări suferite //FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2017 20:14

Proaspăt revenit după o accidentare care l-a lăsat departe de gazon mai bine de un an, Lucian Filip, mijlocașul celor de la FCSB, s-a accidentat din nou în amicalul disputat de FCSB în fața lui Academica Clinceni, 4-0. 

Acesta a fost introdus pe teren în minutul 46, însă a rezistat doar 18 minute: în minutul 66, Filip s-a lovit destul de rău la mână, iar Dică a fost nevoit să-l schimbe. Din acel moment, FCSB a continuat meciul în 10 oameni. 

Conform primelor informații, Filip a suferit o accidentare la metacarpiene, însă nu se știe cu exactitate cât de gravă este problema sa.

Cel mai probabil, jucătorul va efectua mâine un control amănunțit pentru a afla dacă sau cât trebuie să stea departe de gazon. 

Citește și: FCSB, victorie categorică în amicalul cu Clinceni » A impresionat puștiul de 18 ani pe care Becali a dat 400.000 de euro: "Dică, nu-l mai scoate din echipă!

Cum s-a mișcat Bogdan Planici în primul meci pentru FCSB » Intră titular etapa viitoare!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
gicab
gicab  •  05 Septembrie 2017, 22:05

Fcsb...

clod1971
clod1971  •  05 Septembrie 2017, 21:43
Postat de atentu pe 05 Septembrie 2017, 21:02

Tov. Vlad ... stelist sau FCSB-ist, că cam pluteşte un mister !!!

Stai cuminte.S-au terminat banii la M.A.P.N., gata si cu circul de la CSA.In scurt timp Steaua regala v-a fi doar o amintire urata.Asta daca nu pun bani, vedetele alea guralive in frunte cu Piti si Paharel Stoica.Acu sa va vedem.

sooos1ck
sooos1ck  •  05 Septembrie 2017, 21:00

E o accidentare la mana, cat de grav poate fi?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close