FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI 1-1

Ghionea atenţionează adversarele: "Amintiţi-vă ce s-a întîmplat returul trecut" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2009 00:00

Sorin Ghionea, căpitanul Stelei, spune că lumea trebuie să îşi aducă aminte ce a făcut Steaua în returul sezonului trecut, cînd a revenit pe primul loc, după ce era la o distanţă de 11 puncte faţă de CFR Cluj.

"Maniera a fost subtilă, omul a ştiut să-şi facă treaba şi a fost mulţumit. Noi nu avem cum să fim! Vaslui a dat gol repede la una dintre primele acţiuni de poartă, aşa că a trebuit să ne luptăm tot meciul pentru a reveni. Mai avem şanse la titlu. Amintiţi-vă ce s-a întîmplat în returul trecut! Se vor mai pierde puncte, sper să nu fim noi cei care vor ceda. Nu se poate trage linie după numai 18 etape", a spus Sorin Ghionea la sportro.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  02 Martie 2009, 10:36

Si inca ceva: acuma brichetele a-u frina sa nu se arda copii care se joaca cu ele sau sa nu dea foc la federatie ca liga (cu mitica )este ignifuga.asa ca cioculmic si ochii la use .

 •  02 Martie 2009, 10:29

Ne aducem aminte,tata!Azi lucrurile stau putin altfel:Valiza e la DNA,gigi nu mai are bani de una noua, iar productia de miei a fost mica (se vede si in achizitiile `facute`)ca de este criza economica , asa ca ciocul mic si mai plateste si tu niste acatiste de bine la biserica , ca de , esti proaspatcapitan.`Ce-ti doresc eu tie,DNA sa vie,si sa va trezeasca,sa va linisteasca`

 •  01 Martie 2009, 23:22

mi-am adus aminte hategan il cheama cine mai e si asta ruda cu porumboiu sauce?steaua a jucat bine fata de vaslui merita victoria cartonas rosu si chiar portocaliu hategan

Vezi toate comentariile (13)
Comentează