FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giani Kiriță, atac frontal la adresa lui Ionuț Negoiță: "Nu știe ce e Dinamo, a crezut că e o afacere"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 17:16

Giani Kiriță, fostul jucător emblematic al lui Dinamo, a comentat cu dezgust vestea transferului lui Valentin Costache la CFR Cluj, lansând și un atac la adresa finanțatorului Ionuț Negoiță. 

"Sincer, nu mă mai miră nimic. Nu-mi convine ce se întâmplă. După ce o să plece domnul Negoiță poate o să comentez, acum nu. Eu nu mă identific cu acest Dinamo. Suporterii cât să mai reziste? Paharul se umple până la urmă. 

Câtă lipsă de profesionalism este la acest club! Cine conduce acest club? Un om care face ce vrea el și atât. Domnul Negoiță nici nu știe ce e Dinamo! A luat un brand atât de mare, a crezut că a e o afacere. Poate fi și o afacere, dar contează și profesionalismul pe care îl arăți. 

E lipsă totală de profesionalism. Nu există un om care să spună «eu fac regulile aici, peste mine nu se trece». Dinamo așa a făcut performanță, dar nu mai există așa ceva în momentul de față. 

Pe noi, foștii jucători, ne doare când apare un neica-nimeni și face ce face. Noi ne-am rupt picioarele pentru Dinamo și ne doare ce se întâmplă", a declarat Giani Kiriță, la TV Telekom Sport. 

"Miriuță, săracul, e fericit că a ajuns la Dinamo. Ce să mai zică?" Giani Kiriță

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
haideusicfr
haideusicfr  •  11 Noiembrie 2017, 10:06

Plateste-o tu pe Dinamo. Daca tot "pricepi"ce este.Tu si cu "fanii". Faceti si apoi ziceti. Cu zisul e mai usor.

haideusicfr
haideusicfr  •  11 Noiembrie 2017, 10:05

Buna poza asta . Uitati-va prima data le el si apoi la Chirita. Toti golanii isi dau cu parerea. Si li se sorb "declaratiile".

sscorpioss
sscorpioss  •  11 Noiembrie 2017, 06:18
Postat de Gheorghe Andrei pe 10 Noiembrie 2017, 23:58

Cine dracu la lucrat din interior ma?Nu vezi ca spui prostii?Omul e scartar.Are o avere de 100 milioane si la Dinamo nu a bagat un leu.Voi chiar credeti ca a bagat 13.5 mil?Pai daca baga banii astia Dinamo avea echipa acum,iar daca gandim logic are 5 ani in club ,daca impartim suma dinamo nu are buget mai mare anual 2.7 mil pe sezon.Cand aud prosti ca tine mi se face scarba.Din cauza voastra Romania e in halul asta ca nu aveti nici macar un neuron cu care sa ganditi.Omul a castigat milioane de la Dinamo ,dar de pierdut nu a pierdut.Daca era asa ,la cat de zgarcit este ,clar pleca de mult.Omul a sperat sa dea tunul cu terenurile din parcul Dinamo,dar n a mers.Asta e adevarul.D aia s a bagat ,nu din dragoste pentru Dinamo.Daca iubea Dinamo si facea lucrurile cum trebuie la ce jucatori i au trecut prin batatura,Mevljia,Pulici,Palici,Nistor,plus tineri talentati in jurul lor de la tineret,Dinamo acum nu se zbatea deloc in mediocritate.Omul a vandut tot cand a primit oferta.Astea cu alcoolisti e perdea de fum,ca sa vanda tot,sa si umple buzunarele.Un oportunist *** si el si fratesu.Ala a umplut cartierele din sectorul trei cu garduri de 2 m si bordurile cate doua nivele.Doi hoti .

Nu a bagat niciun ban, a gasit jucatorii acolo, i-a vandut pe Rotariu, Puljici, Gnohere, Costache (mai nou), Anton (imprumut-dar a luat banii), plus drepturi de televizare, plus milionul pentru Cupa Ligii, etc. Omul nu a bagat un sfant, Dinamo s-a autofinantat. Prefer sa puna mana pe club fratii(stiti voi care), decat sa ramana zgarcitul asta...!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează