FOTBAL  »  Superliga  »  DEBRE

Giani Kiriţă îi face praf pe dinamovişti: "Ce să facem cu ruşinea asta de jucători, cu panaramele astea de doi lei care ne fac de rîs?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 18:46

Fostul căpitan dinamovist Giani Kiriţă a comentat în termeni duri înfrîngerea cu Debrecen, 0-6, criticînd atît strategia conducerii dinamoviste cît şi pe jucătorii lui Flavius Stoican.

"În primul rînd e vina conducerii că a adus asemenea jucători. Ăştia care sînt acum, în afară de Marius Niculae şi Alexe, nu meritau nici să ne spele ghetele. Dacă ma antrenez o lună, intru în teren şi le arăt ce înseamnă fotbal! Toţi te umilesc, baţi şi tu o echipă retrogradată şi apoi te bucuri. Am tot zis frumos că nu cred în acest proiect, dar nu mai pot să tac! Eu chiar n-aş putea să fac parte din acest proiect", a spus Kiriţă la DolceSport.

Fostul lider al "cîinilor" şi-a continuat tirada la Digisport: "Ce să facem cu ruşinea asta de jucători, cu panaramele astea de doi lei care ne fac de rîs? M-am săturat, sincer. Sînt doar purtători de tricouri! Prea ne-au făcut de rîs. Nu au atitudine, nimic, indiferent dacă e oficial sau amical nu există nici o justificare. Unde sînt rezultatele lui Dinamo? Măcar aleargă, arată ceva! 

E o instabilitate totală şi la nivel de bancă tehnică, îl dai afară pe Stoican că nu are rezultate, îl aduci înapoi tot pe el! Iar trei sferturi dintre jucători nu sînt decît cu numele, nu ştiu ce înseamnă Dinamo, să-ţi dai sufletul pentru echipă".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
zecs93
zecs93  •  30 Martie 2015, 16:35
Postat de ultras_gicu pe 29 Martie 2015, 13:01

daca ar fi dupa el fi sigur ca le-ar rupe capatanile multor jucatori de la Dinamo

cea mai buna conducere ucigasa ar fi: Giani Kirita- director sportiv si Ionel Ganea principal, asa as sti ca au mereu ochi vineti si ar manca pamantu la fiecare meci, cu astea 2 nu merge, i-ar bate zi si noapte :)))) nu mai schelalaituri sar auzi :))))))))))))))))))

zecs93
zecs93  •  30 Martie 2015, 16:33
Postat de ultras_gicu pe 29 Martie 2015, 13:01

daca ar fi dupa el fi sigur ca le-ar rupe capatanile multor jucatori de la Dinamo

Ohoo ,le-ar rupe capatanile alea de usturoi si le-ar pune la usa camarei din bucatariei pentru a da un miros de mancare mai bun :))

zecs93
zecs93  •  30 Martie 2015, 16:19
Postat de karpov.anatoli pe 29 Martie 2015, 08:56

Grigoras era unicul, de pe ultima lista, care putea face ordine acolo. Mulți dintre jucatori ar fi muuult mai buni, daca ar avea cine sa le dea bocanci in cap!

Grigoras,Miriuta astea erau perfecti pentru a trezi epavele astea la realitate, cu astea cel putin pana la vara, sigur terminam in primele 4, asa cu stoican sar putea sa fim in ultimele 4 locuri dar de jos !!!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează