FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Giani Kiriţă: "Nu cred că mai putem vorbi despre cîini în Groapă! Sînt blînzi şi nu mai muşcă pe nimeni!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2010 00:00

Giani Kiriţă, fostul jucător de la Dinamo Bucureşti, crede că situaţia actuală a formaţiei din Ştefan cel Mare este critică şi că spiritul lui Dinamo a murit.

"Nu scap nici o informație despre fosta mea echipă, singura mea iubire fără egal în cariera de fotbalist. Îmi pare rău de ceea ce văd că se întîmplă în Ştefan cel Mare. Dar mai mult ca orice, regret faptul că spiritul acela unic al lui Dinamo a murit. Cu tot respectul pentru nea Ando şi pentru jucătorii de astăzi, consider că porecla de cîini s-a potrivit de minune generaţiei mele, pentru că noi cînd intram pe teren chiar mușcam, nu glumă, din adversar", a declarat Giani Kiriţă pentru evz.ro.

"Nu cred că mai putem vorbi despre cîini în Groapă, cel puţin pentru momentul de faţă, pentru că sînt blînzi şi nu mai muşcă pe nimeni", a adăugat Giani Kiriță.

Fostul dinamovist îi acuză şi pe fani şi le cere să vină la stadion pentru a susţine echipa la fiecate meci, mai ales acum, cînd dinamoviştii se află într-o perioadă mai grea.

"Nu exista să jucăm acasă cu stadionul gol, cum văd că se întîmplă acum. Dinamo este o emblemă, un nume și odată ce iubești aceste culori nu le întorci spatele, chiar dacă ai ceva de împărțit fie cu domnul Nicolae Badea, fie cu Cristi Borcea, fie cu Giovanni Becali. Dezertarea fanilor face foarte mult rău jucătorilor, care și așa au moralul la pămînt", a spus Kiriţă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
caine_rau69
caine_rau69  •  26 Septembrie 2010, 20:25

HAIDE-TI LA STADION SI SUSTINE-TI ECHIPA. PROFITATI DE CEEA CE SE INTAMPLA LA sTEAUA......FORTA DINAMO! HAI SA UMPLEM STADIONUL CU OTELUL.

caine_rau69
caine_rau69  •  26 Septembrie 2010, 20:25

HAIDE-TI LA STADION SI SUSTINE-TI ECHIPA. PROFITATI DE CEEA CE SE INTAMPLA LA sTEAUA......FORTA DINAMO! HAI SA UMPLEM STADIONUL CU OTELUL.

ckhristian
ckhristian  •  26 Septembrie 2010, 20:08

Cine e Giani Kirita?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează