FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi a fost dat de gol! Ce planuri are cu banii pe care urmează să-i ia de la Gigi Becali » Investiție importantă pentru "Rege"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 17:19

Președintele Viitorului, Cristi Bivolaru, a anunțat ce va face Gică Hagi cu banii pe care urmează să-i încaseze de la Gigi Becali în schimbul procentelor pe care clubul de la malul mării le avea pentru Florin Tănase, Florinel Coman, Dragoș Nedelcu și Romario Benzar.

"Gică nu vrea să se oprească, din punct de vedere al infrastructurii. Avem de terminat o clădire în care vor sta cei 80 de copii care acum stau la hotel, în Constanţa. În plus, trebuie făcute şi birourile", a declarat Cristi Bivolaru la Pro X.

FCSB îi va da Viitorului încă 2,5 milioane de euro pentru a răscumpăra procentul de 20% pe care formația lui Hagi îl avea la cei 4 fotbaliști. Informația a fost anunțată de Gigi Becali în urmă cu două zile. FCSB a plătise deja 5,7 milioane de euro Viitorului pentru a-i lua pe cei 4 jucători:

Dragoș Nedelcu - 1,5 milioane de euro
Romario Benzar - 700.000 de euro
Florin Tănase - 1,5 milioane de euro
Florinel Coman - 2 milioane de euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
khal_37
khal_37  •  16 Noiembrie 2017, 10:35
Postat de Danut Ognean pe 15 Noiembrie 2017, 21:08

acuzatii grave in capul vostru ziaristi fcsb-isti de la hartia de impachetat numita gspb adica gsp becali sport adevarul va supara

Crapa fierea in tine dinamovistule ceferist( sau invers)...Steaua este pe primul loc in campionat, este calificata in primavara Europeana din postura de lider de grupa, este recunoscuta de UEFA si FIFA drept continuatoarea fostului club al armatei iar pentru milioanele de fani de pretutindeni a fost, este si va ramane FC Steaua Bucuresti indiferent ce va spune justitia corupta si aservita din ROMania, indiferent ce vor spune pupincuristi ieftini ca tine.cfr daca nu castiga campionatul se desfiinteaza, cei doi delapidatori, muresan si paskany vor infunda puscaria iar dinamo nu mai are multe...o ia pe urmele rapidului.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Noiembrie 2017, 22:34
Postat de catalynn pe 15 Noiembrie 2017, 18:17

Ovidele daca il lasa pe fin'su mereu pe locul din spatele lor sa tot fie Viitorul satelitul fcsb :-))))) Oricum, jos palaria pt Hagi si ce a facut si face la clubul lui, pacat ca nu mai sunt si altii care sa ii urmeze exemplul!

sa nu te mire daca si anul asta o sa ii faca Hagi pocinogul, ca anul trecut!

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  15 Noiembrie 2017, 22:31

astia sunt cum bate vantul! doar un articol mai devreme, ziceau ca benzar a costat 1.2 milioane! aici e 700 de mii! ori cumva , din cauza ca Becali ca sa faca un pic de evaziune da/ia pe jucatori o suma si declara alta, de 10 ori mai mica si de asta va da voua cu rest?

Vezi toate comentariile (22)
Comentează