FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi a prins curaj! Antrenorul Viitorului e ferm: "Ne-am întărit cel mai mult! Ne gîndim la o surpriză imensă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 20:00

Gică Hagi, care a împlinit azi 51 de ani, a prins tot mai mult curaj după figura frumoasă făcută de Viitorul în prima parte a campionatului. 

"Regele" speră ca achizițiile din această iarnă să-i ducă echipa pe primul loc la finalul sezonului. 

"Încercăm să devenim cei mai buni. Ne gîndim la titlu, de ce să ne ascundem? Ne batem de la egal la egal cu toate echipele. Avem un lot tare. 

Viitorul s-a întărit cel mai mult. Am luat ce trebuie, unde trebuie. Sîntem mult mai aproape de locul 1. Ne gîndim la o surpriză imensă", a zis Gică Hagi la Dolce.  

 BURSA TRANSFERURILOR LA VIITORUL

Antrenor: Gheorghe Hagi (confirmat)
Veniri: Pecanha, V. Rusu (ambii de la Petrolul), C. Perju (FC Brașov), Goulon (Omonia Nicosia), De Lucas (Beitar Ierusalim)
Plecări: Mitrea (Ascoli), Aganovici (AEL Limassol), Rîmniceanu (Dinamo), Albuț, Ciupe, L. Munteanu (contracte reziliate), Mișelăricu (Petrolul), Gavra (Gaz Metan), Vînă (Dunărea Călărași), B. Mitache, B. Țîru, V. Achim (toți la FC Voluntari)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
antishtoia
antishtoia  •  06 Februarie 2016, 13:21
Postat de Robert Damian pe 06 Februarie 2016, 08:39

Daca fotbalistul Hagi,ti se pare un perdant si un fotbalist de nimic,aparte ca te-ar scuipa oricine cunoaste fotbal din lume,cred ca nu te mai poate vindeca nici cei mai buni 10 medici pshiatri din lume!!***!!Netratabil!!!

Am spus eu ca este perdant? Daca nu stii sa citesti, da/ti jos ochelarii de cal. Am spus doar ca vagabondul asta numit rege, se lasa palmuit si acum la o varsta decventa, ca atunci cand era palmuit de valentin. Psihiatri-nepsihiatri, poate nu ar fi rau sa mai citesti. Analfabetul tau vinde meciuri echipei pocite de danezi, pe banda rulanta. Prapaditul tau l/a muscat pe cel care a avut incerede in el; pe Mircea Lucescu. Si asta atunci cand clubul la care tine a cam facut *** pe marele, inegalabilul.... nadr-agi! Mi/e scarba de modelele voastre de carton! Repede recomanzi psihiatri, eu cred ca este mai bine sa stii sa ciresti. Nu e cazul suporterilor unui spor in care 22 de prosti alearga dupa o basica, si cateva zeci de mii casca ochii la ei! Savanta treaba, nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  06 Februarie 2016, 11:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908146042626023
Marin Nicoolae  •  06 Februarie 2016, 08:50

Dar regele sa nu uite ca a fost si ajutata de arbitriiiii......ar fi bine sa fie sincer cu el inainte de a fi cu alti. Uneori pe fata.....chiar pune presiune pe arbitri si pe LIGA.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează