FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 2-2

Gică Hagi, anunț neașteptat la conferința de presă: "Asta i-am zis lui Gigi Becali după meci" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 17:01

Gică Hagi a surprins la conferința de presă de după meciul cu FCSB, 2-2, și a dezvăluit că a discutat cu Gigi Becali, semn că relațiile tensionate dintre cei doi s-au mai liniștit.

"Regele" a glumit după remiză pe seama faptului că i-a vândut în ultimii ani lui Gigi Becali aproape toți jucătorii importanți pe care îi avea la Viitorul. 

"I-am zis lui Gigi: «Mi-ai luat doar un deget! Nu mâna, nici capul!». Că el a crezut că mi i-a luat pe toți. Dar eu tot timpul produc și o să produc în continuare de nici nu știți! Nu-i vedeți, nu-i simțiti, eu îi am!

Trebuie să construim jucători și echipe mari. Ăsta e secretul de-acum încolo, cu targetul de deveni cei mai buni.

Eu cred că putem să facem încă o generație care să ne scoată în stradă, așa cum am făcut noi", a spus Hagi la conferința de presă de după remiza dintre Viitorul și FCSB, 2-2.

Florin Tănase, Romario Benzar, Gabi Iancu, Florinel Coman, Dragoș Nedelcu sunt jucătorii veniți de la Viitorul la FCSB.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
10202925648180625
Eugen Qy  •  23 Aprilie 2018, 01:48
Postat de stelistul1 pe 22 Aprilie 2018, 23:09

Dintre astia, doar Benzar are ceva valoare.

Stai linistit ca daca G.Iancu, avea la fc fcsb ANTRENOR, ajungea unul dintre cei mai mari atacanti ai Romaniei ! Ar fi fost ceva intre D.Georgescu si Camataru !!!

kyil
kyil  •  23 Aprilie 2018, 00:13

DA Gica, noi stim, noi cand dormim tu muncesti, ai scos jeneratii intregi de minifotbalisti buni doar in prastia noastra de liga 1 , ai un VC de nspe pagini , respect pentru ca ti-ai dedicat viat fotbalului, da mai usor cu gargara nu mai merge, si apropo blaturi nu mai faci?

stelistul1
stelistul1  •  22 Aprilie 2018, 23:09

Dintre astia, doar Benzar are ceva valoare.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează