FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi anunță pe cine vrea în locul lui la Viitorul: "Va fi fără frică și o să promoveze tineri"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 09:41

După ce Viitorul s-a impus în meciul cu CSM Poli Iași, Gică Hagi a vorbit din nou despre plecarea de la echipa înființată în 2008 și a făcut portretul antrenorului care-l va înlocui pe banca echipei din Ovidiu.

"Pentru mine, există provocarea de a antrena o echipă mai puternică. Mă simt capabil să manageriez o echipă mare din Europa. Cine va veni în locul meu va fi un manager competitiv, dacă va fi să plec. Nu-mi fac probleme. Va fi fără frică și va fi un antrenor care va promova tinerii, acesta fiind unul dintre obiective. Vom vedea ce va fi din vară.

La Viitorul noțiunea de antrenor există și antrenorul e respectat. Antrenorii trebuie să primească credit, ei trebuie să fie responsabili pentru rezultate", a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport.

Unul dintre numele vehiculate pentru banca Viitorului este cel al lui Costel Gâlcă, fost antrenor la FCSB, pe care Hagi l-a lăudat în mai multe rânduri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
255601551624794
Mircea Raicu  •  09 Aprilie 2018, 13:21

Gâlcă ar fi cel mai potrivit !

ludasmatyi
ludasmatyi  •  07 Aprilie 2018, 14:02
Postat de Stefan Anghel pe 07 Aprilie 2018, 10:55

CE E GIKA, S-A INCHEIAT PACTU DE COLABORARE CU FRF ??? E ANU MARII UNIRI SI TREBUIE SA CASTIGE UNGURII ? RABDARE CA DOAR MAINE NU-I POIMAINE SI IAR VETI JUCA AMICALE CU ASTRA SI VETI FI MAI CEVA CA INAINTE ! A ANUL BIVOLULUI DE APA...CFR TREBUIE SA CASTIGE ZICE ASTRELE,DAR VINE ANU REGELUI STATUIE SI SA VEZI EVENT,PLUS TURU 2 PRELIMINAR CU CIPRIENII...

In primul rand sa inveti sa scrii si sa compuni romaneste,si atunci ocupa-te de unguri ! Faci o serie de greseli elementare,care dovedesc lipsa ta de cultura.Nu esti bun roman,bati joc de limba ta materna ! CFR poate sa fie maghiar dar ungur nu !!Si chiar daca ar fi o echipa ungara,ce conteaza in sport.Cine este mai bun,castiga ::::CFR ESTE ECHIPA MAI BUNA IN CAMPIONATUL NOSTRU !! VA CASTIGA SI CAMPIONATUL INDIFERENT DE vointa si cultura ta precara !!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Aprilie 2018, 12:08
Postat de whiteredarad pe 07 Aprilie 2018, 11:32

In primul rand CFR nu este ..."ungurii", chiar daca sint din Cluj. "Miticii" arunca ideea asta de "ungurii", uitand ca "oile si paznicii Ciobanului" nu sint cu nimic deasupra. Mi-ar place sa ii "capaceasca" oltenii pe bucuresteni. Sa le mai inchida din gura. Desigur, cea mai completa echipa este CFR, insa fluierasii vin trimisi mereu... de la Bucuresti, si mult prea des, sint chiar din Bucuresti. Nu-i vom vedea curand pe Fesnic fluierand CFR, nici pe Coltescu pe Craiova, nici ,macar in deplasare. Sint mici sperante ca sa se schimbe ceva la arbitraj, tot cu "prietenii lui fcsb" vom ramane, tot cu Craciunescu ( si amicii....de la DIGI SPORT) "infierandu-l"pe Hategan, etc. De aia m-as bucura sa ii capaceasca "ungurii" din Cluj, bucuresteni, asta o spun eu....pui de nationalist, de cind ma stiu !

Hai mai Pintilie, cate conturi iti mai faci? Ploua pe la Turda pe acolo?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează