FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, avertisment înaintea etapei decisive pentru play-off: "Am un ochi și la Astra-Dinamo, în direct"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2018 13:51

Gică Hagi a prefațat partida cu CSMS Iași, care poate duce Viitorul în play-off pentru al 3-lea an la rând. 

  • CSMS Iași - Viitorul și Astra - Dinamo, meciurile care decid ultima echipă calificată în play-off, se joacă sâmbătă, de la 19:45, și pot fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și TV Look. 

"Sper să fie un meci frumos la Iași. Cred în puterea noastră. Trebuie să mergem și să luptăm. E un meci decisiv pentru sezonul ăsta, dar nu avem presiune. E totul diferit față de anul trecut. Ar fi o performanță fantastică dacă am fi 3 ani la rând în play-off. 

Vă las să puneți întrebări, cum ați făcut tot campionatul . Suntem singurii care nu ne-am exprimat pe cine am dori în play-off.  Ne gândim doar la noi. Restul nu e treaba noastră. Cu toate că am un ochi și la Astra - Dinamo, în direct. Nu e un lucru care depinde de noi", a declarat Gică Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

calcule pentru play-off

Viitorul, Dinamo și CSMS Iași luptă pentru ultimul loc de play-off. CFR Cluj, FCSB, U Craiova și Astra sunt calificate matematic. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească cele 3:

VIITORUL 

  • se va califica dacă nu pierde cu Iași 
  • dacă va pierde, se califică dacă Dinamo nu bate pe Astra

DINAMO 

  • dacă va câștiga, se califică sigur în play-off
  • dacă face egal, se poate califica dacă Iași nu bate pe Viitorul 
  • dacă pierde, are nevoie ca Iașiul să piardă, iar Botoșani să nu câștige cu Gaz Metan

POLI IAȘI

  • dacă va câștiga, se va califica în play-off
  • dacă face egal, se califică dacă Dinamo pierde
  • dacă va pierde, se poate califica dacă Dinamo pierde și Botoșani câștigă. Vor ajunge toate 3 la egalitate, caz în care Iașiul ar fi avantajată de meciurile directe.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1003066416412193
Bugatti Cony  •  24 Februarie 2018, 09:07

anul trecut hagi se bucura de jocul altora intentionat prost si nu a comentat nimic ''era ceva normal''. acum sa intors roata astra tia dat astra iti ia. nu te mai gandi la meciul cu astra -dinamo. e clar .victorie dinamo. asta e balciul fotbalistic din romania.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 Februarie 2018, 16:49

Asa au spus si altii anul trecut, ca ar fi avut un ochi pe meciul Astra-Viitorul in care tu ai castigat cu 4-3, dupa ce Sapunaru a facut doua penaltyuri si era dispus sa mai faca si altele daca Viitorul nu castiga. Din pacate, soarta mai joaca si feste pentru ca la egalitate de puncte, Astra cu Viitorul, Astra va avea castig de cauza pentru ca Viitorul a trebuit sa "intoarca vizita", cedand Astrei patru din cele sase puncte in meciurile directe din acest campionat. Asa-i ca-i parsiva soarta asta, dle Hagi?

296568734017806
Kioto Hasan  •  23 Februarie 2018, 15:51

Nea gica uitate la fiitu ca nu ajunge mare fotbalist tu cand furai cu jiji cum era!?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează