FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gică Hagi, dezvăluiri despre perioada petrecută la Steaua: "Am fost acolo doar ca să particip!"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 12:19

Gică Hagi a dezvăluit cîteva detalii mai puţin ştiute despre perioada petrecută pe banca tehnică a Stelei în 2007.
Hagi a fost pus în funcţia de antrenor principal la Steaua pe 25 iunie 2007, după plecare lui Cosmin Olăroiu la Al Hilal, iar pe 20 septembrie 2007 "Regele" a demisionat, fiind implicat într-un conflict cu patronul roş-albaştrilor.

Demisia mi-o pregătisem înaintea meciului de la Praga. Lucrurile erau rezolvate. Am fost pe bancă numai ca să particip, nici nu am vrut să fac deplasarea", a spus Gică Hagi la Dolce Sport.

Gigi Becali şi Gheorghe Hagi nu şi-au mai vorbit o perioadă lungă de timp după acest episod, însă, în cele din urmă, cei doi s-au împăcat trei ani mai tîrziu. Înainte să intre la închisoare, Becali a spus de multe ori că vrea să îl numească pe Hagi antrenor "atunci cînd Steaua va avea o echipă foarte bună, ca să ia trofee".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
plischi
plischi  •  01 August 2014, 06:59

...si eu care credeam ca s-a dus ca sa-i aranjeze viitorul lui ianis!

dnicola
dnicola  •  31 Iulie 2014, 18:28

Hagi are ceva din inteligenta lui Tevez....Pacat ca nu si da seama ca e semi idiot si sa limiteze comentariile la maximum,altfel isi compromite total imaginea.

helioglobalus
helioglobalus  •  31 Iulie 2014, 17:00

după ce că e prost, e şi un jeg uman!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează