FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA 1-1

Gică Hagi, extrem de nervos la finalul meciului cu Astra: "S-a jucat fotbal doar 3 minute. Dacă arbitrii acceptă..."

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 mai 2018 22:42

Gică Hagi, 53 de ani, a fost foarte nervos la interviurile de după meciul dintre Viitorul și Astra, scor 1-1, și n-a vrut să spună prea multe în fața camerelor TV.

"Nu vreau să fiu înfierbântat și să spun lucruri. Vă las pe voi să vorbiți. Ați văzut voi tot. Eu am venit la interviuri pentru că sunt obligat să vin, altfel mă amendați. Cer doar să fiu respectat. Dacă voi credeți că ăsta e drumul pentru a merge la fotbal, atunci așa mergem", a declarat Hagi la Look TV.

"Regele" a continuat la TV Telekom Sport: "Ce să facem? S-a jucat fotbal doar 3 minute. Dacă arbitrii acceptă... Ei mă certau pe mine când eu le ziceam să dea drumul la joc. Hai, la revedere!".

Hagi a continuat să fie supărat și la conferința de presă, unde s-a arătat deranjat de anumite comentarii făcute la televizor.

"Să vorbiți despre fotbal. Am văzut la televizor lucruri care mă minunează. Noi jucăm, dar unii nu sunt mulțumiți cu ce joacă Viitorul. Să se uite câte mingi am dus în careu, ce viteză de joc avem. Noi vrem fotbal, dar stăm pe jos. Când joci cu 8 jucători sub 21 de ani și domini în halul ăsta meciul, vrei să joci și nu ești lăsat.

Viteza de joc înseamnă gândire, mișcare și pasare, nu stat pe jos. Arbitrii au făcut ce au vrut ei doar ca să stopeze jocul. Îi depășea viteza. Unde o să ajungem dacă vom tolera aceste lucruri? Unde suntem, în lumea a doua, a treia? O să ajungem în a cincea. Poate că România e altceva și e greu pentru mine să o înțeleg", a încheiat Hagi.

"Am venit cu gândul să luăm cele trei puncte, dar am primit un gol rapid. La pauză, domnul Hagi ne-a dat indicații cum să atacăm și s-a văzut în a doua repriză, dar e păcat că n-am marcat și al doilea gol" 
Alex Cicâldău, Viitorul

CLASAMENT

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
balauru48
balauru48  •  05 Mai 2018, 12:15
Postat de andy_2008 pe 05 Mai 2018, 08:25

Poate regele uita ca anul trecut a luat titlul cu ajutorul Cfr ului si al Craiovei ,sa nu uitam totusi si de ajutorul arbitrilor mai ales in meciul cu Steaua si joaca asa nervos si cu Cfr!!!!

Craiova a castigat la Viitorul, prostalau gigist care esti :))

andy_2008
andy_2008  •  05 Mai 2018, 08:25

Poate regele uita ca anul trecut a luat titlul cu ajutorul Cfr ului si al Craiovei ,sa nu uitam totusi si de ajutorul arbitrilor mai ales in meciul cu Steaua si joaca asa nervos si cu Cfr!!!!

valiza.epo
valiza.epo  •  05 Mai 2018, 08:21
Postat de Joachim Makay pe 05 Mai 2018, 03:41

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează