FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, lăudat pentru calităţile sale de conducător: "Ăsta e patron, nu alţii care vin şi te fac salată după fiecare meci!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 17 mai 2014 09:19

În ciuda înfrîngerii cu Oţelul, 1-4, Viitorul păstrează şanse mari să rămînă în Liga 1. Modul în care Gică Hagi gestionează situaţia la club continuă să atragă laude. Fostul internaţional Iulian Apostol, trecut pe la Unirea, Steaua şi Rapid, a vorbit la superlativ despre calităţile de patron ale "Regelui"."Ăsta e patron, nu alţii care vin şi te fac salată după fiecare meci! El e un model de urmat. L-aţi văzut să-şi tăvălească jucătorii, să-i acuze, să-i critice în public? Nu, dimpotrivă, de-asta Hagi e Hagi şi e atît de mare. Bravo lui şi iată că acum echipa şi-a revenit şi deschide şi el altfel uşa vestiarului propriei echipe", a spus Iulian Apostol la DolceSport.

Mijlocaşul a comentat şi modul în care unele echipe din zona retrogradării au făcut foarte multe puncte pe final de sezon. "Pentru mine e de neînţeles cum de unele echipe care s-au chinuit efectiv în turul campionatului acum cîştigă pe bandă rulantă. O fac cu o uşurinţă mare. Poate ca e mîna antrenorului, poate şi conducerile sînt mai deştepte pe acest final de sezon, nu?", a încheiat Apostol.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1745flo
1745flo  •  17 Mai 2014, 23:18

"Asta e patron(...)" Adica o nulitate o lauda pe alta!:D

charliebravo
charliebravo  •  17 Mai 2014, 20:02

cine l-a laudat ? cine e acest apostol ? pacat ca hagi s-a compromis in ultimile 2 sezoane , ca fiind un mare blatist

campuscodi
campuscodi  •  17 Mai 2014, 18:16

Bravo lui. Asta inseamna ca un fost jucator sa conduca un club si nu un cioban sau brutar.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează