FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 0-0

Gică Hagi nervos după 0-0 cu Dinamo! Săgeți către Steaua și FRF: "Ne-au luat punctele gratis"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 martie 2017 22:46

Gică Hagi a vorbit după remiza cu Dinamo de pe teren propriu, scor 0-0. Acest rezultat o lasă pe Steaua pe primul loc la finalul primei etape de play-off. 

 "Azi a fost o singură echipă care trebuia să câștige. Ne-am impus, am avut ocazii în ambele reprize, sunt mulțumit per total, mai ales că Dinamo era în formă. 

Din păcate, am irosit ocaziile. Am luat un punct, mergem mai departe. Portarii fac meciuri mari când joacă împotriva noastră. Mă bucur că ne-am impus. 

Avem personalitate! Jucătorii au dat maximum, puteam juca și mai bine, dar e OK și așa. Arătăm bine și creștem de la meci la meci. Pregătim meciul cu Steaua, va fi foarte greu. Îl respect pe Cosmin, îi urez baftă multă în carieră. Eu sunt supărat că ne-au luat punctele pe gratis. Ne supunem și gata. Ce să facem.

Cu Steaua avem șansa noastră. În ultimele 6 meciuri cu ei Niță a fost portarul secolului", a zis Gică Hagi la TV Dolce Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (59)
ray51
ray51  •  14 Martie 2017, 14:17
Postat de englezu pe 14 Martie 2017, 07:24

Hagi trebuia să protesteze la început, nu acum ! Și apoi, el trebuie să înțeleagă un lucru simplu : devi campion in lupta cu cele mai bune echipe din campionat ! Sa dovedească acum că este cel mai bun, in lupta cu celelalte 5 echipe, cele mai bune din campionat ! În opinia mea, corect era să se plece de la un clasament întocmit cu rezultatele intre primele 6 echipe clasate ! Dar, acesta este regulamentul și trebuie să-l respectam ! Hagi, s-aude !?

Perfect de acord. Le-am propus celor de la LPF dar se fac ca nu aud, ca n-au primit propunerea. Niste impotenti intelectual.

zizu
zizu  •  14 Martie 2017, 13:22
Postat de daweroirl pe 14 Martie 2017, 10:22

Stii vb aia , nimeni nu s-a născut perfect dar unii abuzează de prostie ...pacaliciule !

iti faci autocritica!

873658476109617
Duta Vasile  •  14 Martie 2017, 11:43

Daca terminai pe 6 la zece diferenta nu mai ziceai nimic .Fotbalist mare caracter mic.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează