FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - VIITORUL 1-0

Gică Hagi, reproșuri pentru atacanți după înfrângerea de la Botoșani: "Sunt dezamăgit!" » Laude pentru Moruțan

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 20:20

Gică Hagi a fost dezamăgit de oamenii de atac la meciul pierdut de echipa sa în deplasare, cu FC Botoșani, scor 0-1. L-a lăudat pe Olimpiu Moruțan pentru prestația pe care a avut-o, acesta reușind primul său gol în Liga 1.

"Și noi am avut șansa noastră. Am dat de două ori bară. Dacă înscriam la 0-0, altul era meciul. A fost un meci de luptă, în care ei au marcat și au câștigat. Ăsta e fotbalul, n-ai ce-i face!

Sunt dezamăgit de jocul atacanților. Cred că acolo puteam face mai mult. Poate a fost o zi proastă, dar cert e că au dat puțin.

Va fi un an foarte greu. Se adeverește ce v-am spus! La noi fiecare an va fi greu, pentru că noi mereu reconstruim, căutăm jucători. Ăsta e obiectivul nostru, să facem o echipă nouă, frumoasă. Nu suntem cei mai bogați, nu trebuie să avem obiectiv câștigarea titlului", a zis Hagi la LookTV.

"Îl felicit! Moruțan e un copil, crește mult de la meci la meci. Fiecare echipă are fotbaliști tineri, buni. E bine pentru el că a marcat, probabil va avea mai multă încredere"
Gică Hagi la TV Telekom Sport

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Septembrie 2017, 21:51
Postat de superdaniel72 pe 25 Septembrie 2017, 20:59

eu cred ca ar trebui sa te retragi. plingi dupa bani la fiecare meci, dar esti un rege?!? ...fals,mincinos. ai facut o gramada de bani din fotbal, ***! doar cu becali citi ai facut...***... ***, evident... manea i martor!

Inteleg ca gsp este de acord cu afirmatia asta? nu de alta, dar pentru orice ei o baga pe aia cu "acuzatii nedovedite". Deci, inteleg ca pozitia OFICIALA a ziarului este ca Gica Hagi e asa cum zice baiatul asta?

superdaniel72
superdaniel72  •  25 Septembrie 2017, 21:02

1 gol , 30 ratari, tare asta, sa i crestem cota tare! sa de a oieru banii, ca aia de dincolo, cumparatorii, nu exista, ce mai conteaza un ,,talent"? ratat...

superdaniel72
superdaniel72  •  25 Septembrie 2017, 20:59

eu cred ca ar trebui sa te retragi. plingi dupa bani la fiecare meci, dar esti un rege?!? ...fals,mincinos. ai facut o gramada de bani din fotbal, ***! doar cu becali citi ai facut...***... ***, evident... manea i martor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează