FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - U CRAIOVA 0-0

Gică Hagi, satisfăcut după egalul cu U Craiova: "Când vorbiți despre noi, amintiți-vă acest lucru!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 22:41

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale din partida cu U Craiova, încheiată 0-0.

"A fost un meci echilibrat. E incredibil că noi și Craiova n-am marcat. A fost o intensitate bună, s-au întâlnit două echipe bune, două echipe agresive. A trebuit să schimb anumite lucruri în acest meci, de asta am folosit un sistem 3-4-3. 

Ne simțim bine acasă, mi-am felicitat jucătorii, știam că întâlnim o echipă foarte bună, foarte periculoasă pe contraatac. Am gândit-o bine, am stat sus, am pus presiune. A fost altceva față de meciul cu FCSB, sunt mulțumit de jucătorii mei. Îmi doresc mereu mai mult, jucătorii trebuie să aibă încredere, să joace curajos, ăsta este jocul nostru.

Obiectivul nostru este și va fi locul 3. Suntem în cursă, o să încercăm să ne luptăm. Vrem să creștem de la meci la meci. Când vorbiți de noi, nu uitați că noi am luat decizia în iarnă de a face o echipă tânără. Am băgat doi copii, unul din 1999, altul din 1998. Ăstia suntem, avem curaj și trebuie să-i promovăm. 

E normal că avem 6 jucători la naționala U21. Suntem o echipă tânără, era de așteptat. Trebuie să avem răbdare, va veni și timpul când vor și mai mulți la echipa națională", a declarat Hagi, la Look TV. 

"Am făcut un meci bun în mare parte. Suntem mulțumiți. Am tras 20 de minute să menținem rezultatul, e greu să joci cu un om în minus. Era o șansă foarte bună să ne apropiem de Craiova, dar asta e, n-avem ce să facem. Bine că n-am pierdut. O să încercăm să revenim în meciurile viitoare.

A fost un plus față  de meciul cu FCSB. Acum am jucat bine, le-am pus probleme adversarilor" Alexandru Mățan, Viitorul, la Look TV

"Dat fiind faptul că am rămas cu un om în minus pe final, cred că e un rezultat echitabil, chiar dacă noi am controlat meciul. Craiova e o echipă foarte bună, joacă frumos, cred că se poate bate la titlu. 

Noi mai avem opt meciuri de jucat, nimic nu e pierdut. Sperăm să terminăm cât mai sus în campionat. Pe teren Hagi ne-a felicitat, până la urmă am scos un rezultat bun" Denis Drăguș, Viitorul 

Vezi aici cronica partidei Viitorul - U Craiova 0-0

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
blocatu
blocatu  •  21 Martie 2018, 22:39

deja a devenit plictisitor cu "am jucat cu 2 de `99 si 3 de `98!" de parca te-a obligat careva sa ii vinzi pe cei mai buni in iarna sa-i faci loc lu` fiu-tau! trebuia sa-i tii pe Tucudean, Eric si Ramniceanu si bateai tot, cap de capra!

gtn5
gtn5  •  17 Martie 2018, 12:48

*** nu a mai zis nimic de plecare,de oferte,de schimbari de curs de apa,e multumit ca a incurcat craiova.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kyil
kyil  •  17 Martie 2018, 10:07

e ca si cum ati fi jucat bine dar nu ati facut-o...noi am pierdut 3 puncte

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close