FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CONSTANŢA

Gică Hagi şi-a completat staff-ul la Viitorul Constanţa! Doi foşti jucători ai Stelei şi ai lui Dinamo vin să lucreze cu "Regele"

Articol de GSP - Publicat luni, 13 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 15:39

FC Viitorul anunţă că staff-ul tehnic al clubului a fost completat după despărţirea de fostul tehnician, Bogdan Vintilă.

Ştefan Iovan şi Cristian Sava sînt noii antrenori secunzi ai echipei pregătite de Gică Hagi. Pe lîngă cei doi proaspeţi secunzi, din echipa tehnică mai fac parte Cristian Bălaşa (antrenor secund), Mihai Nădăban (antrenori de portari), Roberto Berruero (preparator fizic) şi Paul Ciocănescu (kinetoterapeut).

ŞTEFAN IOVAN
Căpitan al Stelei atunci cînd roş-albaştrii au cucerit Cupa Campionilor Europeni (1986), tehnicianul Ştefan Iovan (54 de ani) a fost secundul lui Victor Piţurcă la naţionala României, iar ulterior, a devenit selecţionerul naţionalei sub 19 ani.

CRISTIAN SAVA
Fost jucător la Dinamo şi Rapid, în perioada 1985-1995, Cristian Sava (46 ani) a antrenat ulterior cele cinci loturi de juniori ale naţionalei României (U15, U16, U17, U18, U19 - 2005-2010) şi are un bilanţ de 29 de victorii în 101 partide.

"Am încheiat colaborarea cu Viitorul considerînd, în momentul acesta, că aşa este cel mai bine, atît pentru mine, cît şi pentru club. Îi mulţumesc lui Gică Hagi pentru tot ce a facut pentru mine şi îi urez mult succes în continuare", a spus Vintilă pe site-ul oficial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Octombrie 2014, 03:25

interesant, chiar nu mai stiam multe lucruri despre cristi sava, de 4-5 ani incoace. le urez succes in stafful lui gica hagi.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  13 Octombrie 2014, 22:02

De ce nu se muta ”regele care e rege” cu „viitorul„ sau in Arabia Saudita, acolo unde se duc toate petardele care fug de fotbal, dar intind mana dupa bani ? Dar in campionatul ala, daca faci blat, platesti cu 100 de lovituri de bici...sau poate nu :)))

zecs93
zecs93  •  13 Octombrie 2014, 19:48
Postat de steaua1986forever pe 13 Octombrie 2014, 17:58

mai "rozule" (sincer, cam "neinspirat" nick, aduce a....minoritati sexuale)....afla ca Viitorul anul trecut s-a salvat pe alta filiera, nu pe filiera dosarului, esti pe dinafara. Ei au facut "puncte" pe filiera unui anumit partid, au "castigat" cu Ceahlaul si Dinamo. Si fa-i un bine si Motului, si scoate-i poza de la avatar, nu de alta...dar el era baiat istet si cu bun-simt si s-ar cam simti un pic jenat de asocierea cu tine....

dar si cu voi si-a facut damblaua, ai uitat 4-2 in ghencea ??? este adevarat ca ne-a batut si pe noi dar va batut si pe voi, iar atuncia si-au salvat pielea cu blaturile Steaua,Dinamo si cu Otelul in ultima etapa deci hai sa vedem si mizeria de sub pres !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează