FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ 1-2

Gică Hagi, mesaj pentru antrenorul Mutu și care e cuvântul care-l face să se închidă în casă: "Brrrr!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 23:05

Gică Hagi și-a recunoscut înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-2, și e conștient de faptul că echipa sa a făcut mai multe greșeli în meciul de pe teren propriu cu ardelenii.

"Prima repriză CFR a dominat. Vorbisem cu băieții acest lucru, CFR joacă agresiv în primele 20 de minute. Le-am arătat băieților în multe ședințe asta, dar până la urmă ne-au dominat. Am încercat în repriza secundă să atacăm. De la un meci la altul noi încercăm să rotim jucătorii.

Am făcut greșeli astăzi, dar cred că băieții au învățat. La echipa tânără pe care o am eu zic că suntem bine, dar puteam juca un fotbal și mai bun. Arbitrul a condus bine meciul, a încercat să-și facă meciul ușor. Nu e ușor să joci contra CFR-ului", a declarat Hagi la Look TV.

"CFR și Steaua sunt cele mai bune echipe ale campionatului. Au jucători cu mare experiență. Va fi foarte greu și cu Steaua, noi vom încerca să câștigăm. Sper să învățăm de la meciul ăsta" Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Aș fi dezamăgit dacă Lupescu n-ar ieși președintele FRF. Nu vreau să spun cuvântul ăla pe care voi îl folosiți des și care pe mine mă face să mă închid în casă. E vorba de cuvântul "frustrat". Eu pot fi doar dezamăgit, nu frustrat", a adăugat Hagi la TV Telekom Sport.

Hagi a avut și un mesaj pentru Mutu, care a devenit noul antrenor al lui FC Voluntari: "Bine ai venit, Adi! Dacă-i place meseria asta îi spun că va fi greu. Are experiență și personalitate. Eu îi urez succes, dar nu-i dau sfaturi".

Clasament

clipboard01

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  16 Aprilie 2018, 13:06

Gica, nu te-ai prins ca Mutu-lica nu vrea sa-l prinda 18 la FRF? Dar apropos, si-a dat demisia sau nu-i nevoie?

caminero
caminero  •  16 Aprilie 2018, 10:33

Brrr! asta e cuvint pentru oi ... Brrr oitza de la munte, brrr, oitza, brrr!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează