FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Gică Hagi, tot mai aproape să plece de la Viitorul: "Academia poate continua și fără el" » Și Ianis se gândește la transfer

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 14:57

Gică Hagi este tot mai sigur de plecarea de la Viitorul, iar fiul lui, Ianis, a vorbit despre ce urmează pentru echipa campioană dacă "Regele" va pleca.

"Academia poate să continue și fără tatăl meu. Dacă el va pleca, clubul va merge pe aceeași linie. Aici este deja o strategie", a spus Ianis Hagi potrivit TV Digi Sport.

Mijlocașul de 19 ani a vorbit și despre posibilitatea de a pleca în vară, la doar 6 luni de la revenirea la Viitorul.  "Eu vin cu alt tonus, pentru că am meciuri jucate în picioare. Fizic sunt mult mai bine și mai încrezător. Mă gândesc la prezent și la viitor. O să văd în vară ce voi face", a mai spus Ianis.

"Ianis este un jucător de valoare. Din păcate a pierdut foarte mult timp, iar asta pentru nu a evoluat la Fiorentina"Daniel Isăilă, antrenor România U21

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
blocatu
blocatu  •  20 Martie 2018, 23:41
Postat de fecefecesebist pe 19 Martie 2018, 20:53

Il ia taticu la PSG, ca acolo va fi chemat Hagi in curand

iti dai seama! se duce sa urle si sa ii injure pe Cavani, Neymar sau Mbappe! o sa le zica la aia din perlele lui : "munca, talent, 2 copii din `99 si 2 din `98, talent, munca, suntem buni, crestem de la meci la meci, o sa luam fiecare meci in parte...." etc etc! ca aia or fi alde Chitu cu picioarele de 20 de cm lungime sau Printisorul!

126417328110567
Liviu Negrea  •  20 Martie 2018, 08:32

Holograf..Banii vorbesc,banii te lovesc..!

fecefecesebist
fecefecesebist  •  19 Martie 2018, 20:53

Il ia taticu la PSG, ca acolo va fi chemat Hagi in curand

Vezi toate comentariile (6)
Comentează