FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV 0-2

Gică Popescu: "Am avut dreptate cînd am criticat transferurile făcute de Dinamo"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2009 00:00

Gică Popescu, fostul internaţional român, spune că nu a crezut că Unirea poate lua titlul, dar că a avut dreptate atunci cînd a criticat transferurile făcute de Dinamo, transferuri care au dus la pierderea campionatului.

"Nu am crezut că Unirea poate să ia titlul. Dinamo avea un program mult mai uşor, iar nimeni nu se aştepta să rateze titlul. Urziceniul merită toate laudele, au avut un final infernal, cu partide extrem de tari. Am avut dreptate cînd am criticat transferurile făcute de Dinamo", a spus Gică Popescu la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
senateo
senateo  •  01 Iunie 2009, 21:17

Gica Popescu a avut dreptate nu degeaba este impresar. Ar fi interesant ca Borcea sa accepte sa transfere fotbalisti propusi de Gica si chiar un antrenor. Sa vedem daca vor lua titlul in aceste conditii...

 •  01 Iunie 2009, 20:44
Postat de termometru pe 01 Iunie 2009, 16:11

Ce dreptate ai avut tarane? Marius Niculae este convocat la nationala? Dinamo nu va cumpara jucatori de la tine, indiferent cat venin vei varsa prin presa. A fost bine cand erai tu epava de jucator si te-a luat Dinamo ca sa-ti dea o paine... Cine se aseamana se aduna. Popescu si Becali este acelasi lucru.

M Niculae e jucator agresiv,dar un pic mai lent deh nu mai e nici el de virsta tinara sa alerge sai inebuneasca pe aparatorii...deci a avut si dreptate ..nu uita ca pe teren au fost 11 jucatorii care au pierdut campiionatul ...care eu am fost convins ca borcica la aranjat ...dar ia scapat din calcule lucescu jr.ma gindesc ca aici lupescu a vrut sa ajute dar a avut efectul invers ...

 •  01 Iunie 2009, 20:18

nenea popescu, la dinamo e devina antrenorul,iar de tranferat, trebuia sa aduca fundasi laterali>>

Vezi toate comentariile (39)
Comentează