FOTBAL  »  Superliga  »  COLABORARE

Gică Popescu confirmă o viitoare colaborare cu Hagi: "Voi lucra cu Hagi, dar nu la Viitorul"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 13:44

Școala de fotbal a lui Gică Popescu colaborează deja cu Academia Gheorghe Hagi, însă fostul căpitan al echipei naționale susține că vor colabora în viitoul apropiat la o echipă de fotbal.

"Am decis ca anul acesta să începem să ne facem baza sportivă în totalitate, cu dotări. Avem o colaborare de 4 ani Academia lui Gică Hagi, dar sunt și mulți jucători care au plecat spre Universitatea Craiova. 

Pot să vă spun că la un moment dat, eu și Hagi vom lucra împreună. Nu la echipa Viitourului, dar sperăm că în viitorul apropiat", a spus Gică Popescu într-o intervenție la emisiunea "Stop pe piept" de la Național FM.

Având în vedere faptul că actuala conducere a Federației Române de Fotbal este tot mai intens criticată, colaborarea dintre cei doi ar putea fi la FRF, deși Popescu a adăugat că Generația de Aur nu a ajuns la o variantă de candidat care să fie susținută de în unanimitate.

"Generația de Aur a avut două întâlniri, vom merge împreună la Cardiff, Lupescu a zis că poate face rost de bilete. Nu s-a vorbit despre un candidat care să fie susținut de toți cei care fac parte din Generația de Aur.

Oricine din Generația de Aur s-ar descurca mai bine la FRF decât conducerea actuală. Lăsând la o parte toată această vrăjeală de marketing, pe teren nu joacă marketingul, trebuie să înțelegi fenomenul", a adăugat Gică Popescu pentru sursa citată.

 Alegerile pentru șefia FRF vor avea loc în primăvara lui 2018.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  23 Mai 2017, 17:12

Oare sunt sanse cat de mici, ca odata cu acest titlu cucerit de Viitorul sa se nasca o noua forta a provinciei gen CFR ?

ray51
ray51  •  23 Mai 2017, 15:22

Gica la patrat, ar trebui sa vegheati inca de pe acum la manevrele lui Burleanu de 'imbrobodire' a membrilor cu drept de vot din primavara lui 2018. Altfel, veti iesi pe locul 2.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează