FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gică Popescu este tranșant: "Dacă asta nu e Steaua, atunci care e? Au luat-o extratereștrii? Eu știu că asta e Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 12:15

Gică Popescu, fost jucător la Steaua, a vorbit despre conflictul dintre Gigi Becali și CSA Steaua și a spus că echipa din Liga 1 este continuatoarea formației care a câștigat Cupa Campionilor în 1986.

"Voi îi spuneți FCSB, dar pentru mine va fi tot timpul Steaua. Nu știu cine a luat Steaua pentru care am jucat și eu, pentru care a jucat Hagi. Steaua e echipa care ne-a reprezentat și în cupele europene în tot acest timp. Cine a luat-o?, Dacă FCSB nu e Steaua, unde este acea echipă? Au luat-o extratereștrii și au ascuns-o? Unde a fost în tot acești ani?

Acum este o echipă, cea care joacă acum în Liga 1. Eu în ultimii 15 ani am văzut o singură echipă, cea care joacă în Liga 1 și care este continuatoarea Stelei dinainte de 1989. Unde e Steaua dacă nu e cea din Liga 1? Unde este Steaua la care am jucat și eu? Unde este echipa aceea și unde a fost în toți acești ani?", a spus Gică Popescu la TV Digi Sport.

 

Tu ce echipă susții?

FCSB
CSA STEAUA

Citește și: Gică Popescu și-a ales favorita înainte de FCSB - Craiova: "Asta îmi doresc"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (208)
1431992286813867
Vasile Ardeleanu  •  08 Aprilie 2018, 21:14

Gica, te DORESTI la Federatie??? Sau, iti termini "romanul" de scris inceput in spatele perdelelr suedeze???

lucghencea
lucghencea  •  08 Aprilie 2018, 14:12

Popescu e in relatii de afaceri cu famiglia becali , si sa nu ne asteptam decat la asemenea declaratii din partea unui fost colaborator la secu pana in '89 care-si turna pana si coechipierii cu care juca pe teren . Daca nu-l prindeau cu transferurile cum au fost prinsi , cu off-shre si toate alea astia cu totii mai furau 10 ani la rand si se dadeau cu totii mari salvatori ai fotbalului si negustori cinstiti , cand de fapt lacomia lor i-a dus dupa gratii . CE NEVOIE AVEA POPESCU SA FURE COT LA COT CU DALDE becali ? Lacomia !!!!!

ray51
ray51  •  08 Aprilie 2018, 13:21

Gigi, Hristos a inviat! Mai mare 'reiviere' decat ce a oferit Popescu prin aceste declaratii, nu exista.

Vezi toate comentariile (208)
Comentează