FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Gică Popescu explică intenția oltenilor la meciul cu Viitorul » Detalii despre o eventuală ofertă de la CS U: "Am vorbit cu Dan Petrescu"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 mai 2017 19:56

Gică Popescu susține că ar fi onorat să primească o ofertă de la CS U Craiova, însă până în acest moment nu a fost contactat de oficialii olteni.

Deși a fost vehiculată varianta Dan Petrescu pentru banca tehnică a lui CS U, Gică Popescu a spus că acesta își va prelungi, cel mai probabil, contractul cu Al Nasr Dubai, dacă va câștiga Cupa în Emirate.

"Întotdeauna Craiova va fi ceva special pentru mine și să primesc o ofertă din partea Craiovei ar fi o onoare. Echipa din Liga 1 este singura echipă din Craiova.

Dar, deocamdată, nu am primit nicio ofertă. Și nici Dan Petrescu. Mi-a spus că dacă va câștiga Cupa, își va prelungi contractul în Dubai", a afirmat Gică Popescu la TV Digi Sport.

Fostul fundaș al Universității este de părere că utilizarea mai multor juniori în partida cu Viitorul a fost un gest normal al Craiovei.

Cred că cei de la Craiova au încercat într-un meci oficial să joace cu acei jucători. Probabil o vor face și împotriva Stelei. Sau nu, pentru cei de acolo i-au ațâțat.

Portarul a făcut un meci senzațional, nu știu dacă ar fi apărat la fel de bine Calancea. Eu aș fi făcut la fel, fiind un meci fără miză. Cu Dinamo niciodată. E rivalitate atât de mare încât și la meci amical joci cu cei mai buni", a adăugat Gică Popescu.

103 meciuri
a jucat Gică Popescu pentru Universitatea Craiova, în perioada 1984-1990

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
andrei.f
andrei.f  •  10 Mai 2017, 09:03

Alo, bă, puşcărie, crai0va = DEZONOARE !

bazileon
bazileon  •  10 Mai 2017, 00:15

Omul asta, cu performante extraordinare ca fotbalist, este de o amoralitate stupefianta.

1102531039781637
Luca-Mera Lucian  •  09 Mai 2017, 22:05
Postat de Zamfir Dorin pe 09 Mai 2017, 21:55

mentalitate paguboasa,90 la suta din suporterii "unicei echipe"... cine a masurat asta? unica echipa? lucien nu mai sforaii! procente si echipe unice existente numai in mintea ta...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close